URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Disciplina, obres Centre Cultural...Junta 18 d'octubre

Alternativa | 02 Novembre, 2016 15:44 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu el resum de la Junta de Govern del 18 d'octubre. L'equip de govern va penjar al facebook una versió més resumida.Esperam que la publicació d'aquests resumens sigui un fet habitual com a altres ajuntaments i que es facin de la forma més completa possible i no només al facebook sinó a la pàgina web.1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

 

2.- URBANISME

2.1. – Llicències urbanístiques 


2.1.1.-  Dació de compte de resolucions de Batlia de concessió de 56 llicències urbanístiques a particulars, tramitada pel servei de Llicències Urbanístiques i Serveis Tècnics Municipals:


Entre aquestes destaca el final d’obra de Villa Cortina.


2.2. - Disciplina urbanística


Aquest punt es retira de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes de què tractar.


 Ens preocupa que darrerament no arribin expedients a la Junta i vam demanar al regidor d'urbanisme que ens va reconèixer que últimament han prioritzat les llicències perquè estava el tema molt embossat i no sortien, però ara ens han dit que podran posar un arquitecte a aquest tema.  A més després de la jubilació del secretari dels expedients han necessitat fer una reorganització. No hi ha expedients per caducar per ara, i de nous tampoc hi ha el volum que hi havia abans.


2.3.- Varis


2.3.1- Aprovació inicial del projecte d’obra pública d’ “Adequació i supressió de barreres arquitectòniques del Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya”.


Projecte amb pressupost de 195.566,95 € i una execució prevista de 4 mesos. Estarà 15 dies en exposició pública. Vam inssitir en fer le sobres quan menys molesti, el problema és la subvenció del Consell, ja que aquestes subvencions venen amb una data límit, i no la podran sobrepassar. En aquell moment no varen saber dir-nos quina seria aquesta data. El projecte és de 4 mesos, i és fer ascensor, banys i rampa exterior. Lo seu es que les feines més molestes es facin en horari que no hi hagi escola. Per sort si s’ha de fer a l’hivern, la majoria de feina es farà al matí.

 

3. HISENDA


3.1.- Relació de despeses


Junta rera junta veiem com es dona compta de moltes factures amb objecció, i això va a més. Manteniments, suministres, diferents tècnics, escoleta, ..... Les factures amb objecció no se voten, s’aproven per decret. 

 

3.2.- Recursos i reclamacions


3.3.- Varis


- Aprovació de la devolució d’ingressos indeguts per sancions d’ocupació de la via pública.


Arran de dues sentències judicials es retorna a dues entitats un total de 2.206 euros i 6.577 respectivament.


- Denegació de la devolució de l’IVTM per baixa definitiva.


- Aprovació de les bonificacions del 25 % de l’IBI i 25 % de taxa de recollida i tractament de fems per minusvalidesa. 


- Aprovació de bonificació del 70% de l’IBI per família nombrosa i denegació de la bonificació de taxa de recollida i tractament de fems per no complir els requisits.


- Rectificació de la liquidació efectuada en concepte d’ocupació de la via pública.


- Aprovació de la proposta de Cultura per acceptar la fórmula de taquilla inversa de l’espectacle de EL VERGER DE L’AMAT. 


L’ajuntament ha d’aprovar la forma de cobrament de taquilla. El que passa és que molts concerts l’ajuntament no els organitza, sinó que tan sols posa el lloc. Vendria a ser com l’ordenança de preus del festival.


- Aprovació de la proposta de Cultura per acceptar la fórmula de taquilla inversa de l’OBRA QUAN VENI LES QUADRA de dia 15 d’octubre de 2016.


- Aprovació de la concessió de 3 ajudes econòmiques de Serveis Socials de 1.331, 998 i 1.331 euros.


- Aprovació de la concessió i pagament d’un subvenció a una empresa per utilitzar el català com a llengua habitual.


- Devolució de l’ingrès indegut en concepte d’ICIO.


- Denegació de la devolució de la part proporcional de concepte de taxa de OVP.- Aprovació de bonificació del 90% de l’IBI per família nombrosa i denegació de la bonificació de taxa de recollida i tractament de fems per no complir els requisits.


- Aprovació de la concessió de llicència per l'ocupació de la via pública amb expositors.


- Aprovació de la pròrroga per l'ocupació de la via pública amb taules i cadires


- Aprovació de la concessió de llicències per l’ocupació de la via pública amb taules i cadires i elements decoratius.

 

- Denegació de la renúncia de la llicència d’ocupació de via pública. 

 

 

4.- RÈGIM INTERIOR I PERSONAL


4.1.- Guals


4.1.1.- Concessió de reserva permanent de via pública per entrada de vehicles particulars (gual)


4.1.2.-  Concessió de reserva permanent de via pública per entrada de vehicles particulars (gual)


4.2.- Taxis

Aquest punt es retira de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes de què tractar.

4.3.- Varis

 


4.4.- Personal


4.4.1.- Aprovació de l’abonament de l’import de compensació per canvi de torn al personal de Turisme. 


Anteriorment es va aprovar el recurs del personal davant i ara es paguen els canvis de torn.

 

4.5.- Cementiri municipal


Aquest punt es retira de l’ordre del dia per no haver-hi assumptes de què tractar.


5.- CONTRACTACIÓ

5.1.-Dació de compte de la Resolució de Batlia núm. 981, de data 6 d’octubre de 2016, de requeriment de documentació al licitador proposat com a adjudicatari del contracte d’obres de “Rehabilitació i adequació de les infraestructures de la urbanització de Gotmar del Port de Pollença- Fase III” (Expedient núm. 1/2016/Contractació).

 

Aquest projecte té una durada de 8 mesos i que s’ha proposat adjudicar per 843.799 euros, i amb unes millores valorades en 159.336 euros.


6.- VARIS


6.1.- Aprovació del Conveni entre l’ Ajuntament de Pollença i l’Entitat Colonya- Caixa d Estalvis de Pollença, per a la cessió de l’ús del local situat al carrer Cecili Metel nº 2 a l’àrea de Serveis Socials per a la ubicació dels seus serveis complementaris


Serveis socials creu necessari disposar d’un espai on ubicar diversos serveis complementaris per tal de donar un millor servei i una atenció molt més propera a la gent. Per això s’aprova aquest conveni, pel qual Colonya cedeix gratuïtament aquest local, i l’ajuntament es farà càrrec de les despeses de manteniment o les que en puguin sorgir.


6.2.- Aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Mallorca(departament de Medi Ambient) i l’Ajuntament de Pollença per a l’autorització temporal d’ús d’un castell inflable de 8x8 metres.


Durant el dilluns de la Fira, al ser també la setmana dels residus, des de Medi Ambient es pretén fer una activitat amb els joves del poble sobre el tema de residus. Vist que el Consell va adquirir un castell inflable per impulsar aquest tipus d’activitat han decidit sol·licitar-lo- Per aconseguir tal cessió cal firmar un conveni. La cessió és gratuïta, i l’Ajuntament és fa responsable de possibles desperfectes com de la gestió de la seva utilització.


6.3.- Aprovació de la pròrroga de l’autorització per a ocupació de béns de domini públic marítim terrestre estatal per a l’explotació de la terrassa del lot Albercuix 5, a ZMT de temporada 2016, corresponent a l’any 2013 (Expedient núm. 5527).

Una terrassa de primera línia amb 9 taules i 36 cadires.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb