URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per una Mallorca desmilitaritzada, el nostre rebuig a les maniobres militars.

Alternativa | 23 Novembre, 2016 22:20

  Alternativa per Pollença (A) volem fer públic el nostre rebuig a les maniobres militars Eagle Eye a Mallorca que tenen com base Pollença, la nostra crítica al silenci de les institucions i la nostra petició a les mateixes que segueixin l'exemple de Catalunya i declarin les Illes Balears desmilitaritzades.


Des de passat diumenge assistim atònits al desplegament de forces militars a Pollença en el marc de l'operació anomenada Eagle Eye. Els militars armats campen impunement per Pollença i suposen un risc pel territori i per a les persones que hi vivim al mateix.
 Pollença, i per extensió Mallorca, volem que siguin un lloc de pau i tranquil·litat, un lloc per descansar, per gaudir dels paisatges i de les platges, no com un lloc de maniobres militars. També s’ha de tenir en compte la despesa econòmica i la petjada ecològica que comporten maniobres com aquestes. Mantenir sobre el terreny un gran grup de militars implica un abús de la nostra naturalesa i un perill.


Pensam que aquesta no és la imatge ni la realitat que volem per Pollença i Mallorca sinó tota la contrària: les nostres administracions han de respectar i promoure la cultura de la pau i els seus valors.

Per tot això rebutgem la connivència i el silenci de l'Ajuntament, que no ha dit res davant d'aquestes maniobres i exigim a les institucions (Ajuntament, Consell i Govern) que no autoritzin ni permetin cap més maniobra militar a l'illa, seguint la línia de l'aprovat aquest mes de juliol pel Parlament de Catalunya que va demanar a la Generalitat la prohibició de les maniobres militars en espais no estrictament militars, com els que es realitzen aquests dies.

 

 

 

 

Comentaris

apolonia

despidos masivos

apolonia | 24/11/2016, 20:25

despedir funcionarios como debe ser

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb