URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Si ets un gran negoci...

Alternativa | 02 Desembre, 2016 16:48 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu un resum amb les respostes que l'equip de govern donà als nostres precs i les nostres preguntes registrades al mes de setembre, encara que contestades al darrer ple de novembre. Encara resten per contestar les nostres preguntes del ple de novembre. 


PRECS


1.- Li demanam al senyor regidor d'Unió Mollera Pollencina, que ja que cobra una dedicació exclusiva dels ciutadans i aquest ple és el seu màxim organisme representatiu, que mostri una mica més de respecte pel mateix i deixi de mentir cada ple amb el tema de la publicació de la seva agenda. Si no la vol publicar, ho digui clarament.


El regidor d'UMP no va dir res. Un tema que ja és vergonyós i ridícul, i per desgràcia tenim clar que el regidor de UMP no farà res, i incomplirà el que va prometre a dos plens anteriors. Transparència?


2.- Tenint en compte que la rampa per tirar les barques de Cala Molins s'ha espatllat en la seva part inferior, s'ha convertit en un perill important i impossibilita que molta gent pugui emprar-la, podrien fer les gestions necessàries per a què sigui reparada?

Tampoc van fer cap comentari. Esperem que s'arregli abans que ocorri alguna desgràcia.

PREGUNTES


1- Per una banda ens ha arribat que l'Ajuntament ha publicitat uns fulletons per promocionar les instal·lacions esportives del municipi, i per altra banda ens arriba la queixa que aquest estiu no es poden reservar les instal·lacions del camp de futbol del Port de Pollença. Pensen que és prioritària la promoció abans que garantir l'ús dels recintes esportius?


Consideren que tot és important i necessari, el que va passar va ser que al mes de juliol es va tancar els camps del Moll per fer la desinfecció i el manteniment de la gespa, tasques que es retardaren una setmana més del previst. El regidor va afegir que des de l'estiu passat detectaren que no hi havia un control al lloguer de les pistes, i des d'aquells moments la recaptació s'ha triplicat.


2- A principi de legislatura vàrem proposar, per tal de facilitar l'ús de les instal·lacions esportives, que es poguessin reservar també telemàticament les diferents pistes, ja que vàrem rebre queixes. S'ha fet res al respecte?


Es posa una partida als pressupostos, s'ha fet un programa i s'està fent un feedback des de personal de l'àrea per veure quines coses funcionen i quines no. Aquest feedback està a punt d'acabar, i el sistema començarà a funcionar, primerament a través de web, i després a través a sistema Android i IOS.

A veure si és cert, i aquestes millores són una realitat i les pistes es poden llogar d'una forma molt més senzilla i pràctica.


3- El 29 de juliol de 2015 el plenari va aprovar procedir a reiniciar un expedient d'investigació de 16 camins, publicat aquest acord al BOIB núm. 122 de 13 d'agost de 2015. Segueixen sense resoldre's aquests expedients?


Sobre aquests expedients, va dir el regidor Tomeu Cifre (Junts) que és molt important l'informe del Consell, i tot i que han insistit, aquests no ha arribat, en aquest sentit, la setmana passada varen tenir una reunió amb la Consellera Insular i el Director Insular als qui exposaren aquest tema i digueren que ja era hora de resoldre els informes. La resposta va ser que no ho havien fet fins ara per la dificultat jurídica del tema i que havien contractat serveis jurídics externs per agilitzar la tasca i resoldre el tema el més aviar possible.

Esperem que així sigui, que ja arribam a mitjan legislatura i tema segueix igual.


4- Els veïns del supermercat del Carrer Vicenç Buades es queixen que estant buida la zona habilitada de càrrega i descàrrega els proveïdors aparquen en doble fila durant molt de temps, que a vegades es fan barricades amb palets fora de l'horari de càrrega i descàrrega perquè no hi aparquin els particulars, que s'ocupa la voravia amb caixes, contenidors i toros mecànics i, que del mal ús en resulten desperfectes al paviment. N'està al corrent de tot això la policia local? Es pensa actuar d'alguna manera?


La resposta és un poc surrealista. Segons el regidor la policia està al corrent, i ens va dir que els aparcaments de doble fila no molesten la circulació, ja que és un carrer de doble carril i sentit únic, i pel que fa al mal ús de la càrrega i descàrrega res de res. La resposta va ser simplement que l'utilitzen perquè el necessiten.


En definitiva, si no obstaculitzes el trànsit,  pots aparcar en doble fila, i si ets un gran negoci,  pots utilitzar la càrrega i descàrrega les hores que vulguis i com vulguis.


5- Hem vist que en aquest supermercat la recollida de cartó la fa una empresa privada, i no EMSER. Com és possible? Paga igualment la taxa de residus aquest supermercat?


Han dit que la recollida la fa efectivament una empresa, però que paguen la taxa correctament.


6- A principis d'agost l'equip de govern féu extensible el temps de cortesia, que gaudeixen els funcionaris, al personal laboral de l'Ajuntament. Pensen fer-ho extensible a la resta de personal que integra el sector públic de Pollença, com el de la Residència i EMSER?


Als de Emser no es fa extensible, es pactà uns minuts de cortesia (menys que els funcionaris) i just a l'hivern, i a la Residència estan pendents de negociar el conveni, ja que l'actual ja no està vigent. Estan esperant a normalitzar la situació per poder arreglar el tema.


7- Faran qualque homenatge als treballadors d'hostaleria? Perquè tot just fan homenatges a activitats que ara han quedat residuals?


No està previst. Cosa que ja sabíem. El que preteníem era visibilitzar qui és que mereix els homenatges al nostre poble.

 Si no obstaculitzes el trànsit,  pots aparcar en doble fila, i si ets un gran negoci,  pots utilitzar la càrrega i descàrrega les hores que vulguis i com vulguis.

 

 

 

Comentaris

Au

I quatre

Au | 06/12/2016, 16:10

Pots afegir octubre sense poder reservar...

Anam bé

Vaja

Anam bé | 06/12/2016, 16:00

El regidor d'esport no diu que a final de stembre encara no es podia emplear el camp de futbol, juliol, agost i stembre pel que es veu per ell són un mes... Es veu que vol allargar la legislatura

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb