URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Suspeses les reunions sobre Ocupació de la Via Pública

Alternativa | 17 Desembre, 2016 11:49 | facebook.com twitter.com

Alternativa demanam que es reprenguin les reunions per elaborar una nova ordenança d’ocupació de la via pública que Junts Avançam, en la seva deriva cap a la dreta, ha paral·litzat.

Alternativa per Pollença (A) hem insistit els darrers anys en la necessitat de tenir una nova ordenança sobre ocupació de la via publica, més completa i que posi fre a la sobreocupació que pateix el poble actualment.

En aquest sentit, per tal de dur a terme la redacció d’una nova ordenança d’ocupació de la via pública, a instàncies del regidor responsable, durant el més d’octubre passat es dugueren a terme tres reunions entre l’equip de govern i la resta de partits de l’oposició. L’objectiu segons el regidor Tomeu Cifre (Junts Avançam) era poder tenir una nova ordenança per a la temporada següent, fet que necessitava d’una aprovació inicial ràpida a poder ser abans de final d’any

A aquestes reunions, es va partir de la ordenança d’ocupació aprovada inicialment al 2012, més algunes modificacions introduïdes pel regidor arranl de les al·legacions que al seu moment es féren. Es va anar tractant un a un cada article de l’esborrany, amb aportacions o suggeriments dels partits que així ho cregueren oportú.

Però en aquest moment es va produir la crisi de govern provocada per l’ultimàtum de UMP, i les reunions es varen interrompre, i el que es pitjor, una vegada que sembla que la crisi entre Junts i UMP ha acabat, aquestes no s’han reanudat, tot i haver comunicat al regidor la necessitat de fer-ho, ja que arribava el moment de negociar els articles importants de l’ordenança.

Junts Avançam manté de moment la seva línia covarda de l'estiu quan després de denunciar les irregularitats de l'anterior legislatura, van cedir a les pressions d'alguns negocis i van permetre sobreocupacions amb el vot en contra del nostre regidor a la Junta de Govern.

 

Des d'Alternativa no ens cansarem de demanar una nova ordenança, més completa i restrictiva,i instam a Junts Avançam que continuï amb les reunions per tal de entre tots els partits poder elaborar una nova ordenança el més aviat possible.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb