URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Memòries ridícules dels serveis municipals

Alternativa | 11 Gener, 2017 15:39

 

Les memòries dels serveis municipals que ha publicat l’equip de govern al finalitzar el 2016 són insuficients, difícils de localitzar a la plana web i en varis casos de un contingut ridícul.


Uns dels compromisos adquirits per Junts Avançam a l’acord d’investidura, que varen subscriure amb nosaltres, va ser la publicació de les memòries anuals dels diferents serveis de l’Ajuntament. I ara que ha acabat l’any l’equip de govern ha publicat les memòries de diversos serveis, i sobre això voldríem fer unes quantes observacions.

 

En primer lloc, falten memòries de la majoria de serveis, com per exemple d’una àrea tan important com és l’àrea de serveis socials, de la qual no tenim cap document per poder veure com han funcionat al llarg de l’any.

 

En segon lloc, algunes memòries son difícils de trobar a la plana web (la qual també havien de millorar), i ni tan sols estan col·locades a l’apartat de memòries.

 

I finalment, la qualitat d’algunes és ridícula, i no mereixen ni tan sols aquest nom. No direm que totes estiguin mal fetes, al seu moment ja donarem l’enhorabona per l’elaboració de la memòria del CTO de la Gola, però quan aquests dies hem anat a llegir les darreres memòries que l’equip de govern ha publicat, les de la regidora Iliana Capllonch, no hem pogut més que sentir vergonya aliena. Les memòries de la Delegació de la Cala Sant Vicenç, de Comerç, de Turisme i de Fires i Mercats no poden ni anomenar-se així. Als documents publicats, de entre sis i deu pàgines, bàsicament hi trobam una pàgina amb una simple enumeració de les coses fetes, i la resta de pàgines plenes de fotografies que podríem anomenar de postureig. És cert que les de l’any passat no eren millors, però cal tenir en compte que no portaven ni un any al càrrec i en aquells moments era perdonable. Però que amb un any més al capdavant de la regidoria tan sols s’hagi estat capaç de millorar aquestes afegint-hi fotografies, mostra quin és lamentable nivell de feina de l'equip de govern.

 

Hem d'afegir que l'any passat vam enviar una proposta dels ítems per completar la memòria d'activitats del  d'EMSER,que també consideram massa incompleta tenint en compte la importància de l'empresa municipal, i no ha servit de res,  ja que a la memòria del 2016 no han incorporat cap dels ítems que els vam proposar.

 

Per tant des d’Alternativa demanam que es publiquin les memòries de tots els serveis de l’Ajuntament, que es publiquin al lloc que li pertoca dins la plana web, i que totes aquestes estiguin elaborades amb el rigor que se li pressuposa a una administració com l’Ajuntament de Pollença.

 

Poc més d'una pàgina d'enumeració d'activitats fetes i sis de fotografies no és una memòria encara que se li doni aquest nom a la majoria de memòries de l'Ajuntament.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb