URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la utilització partidista dels mitjans institucionals

Alternativa | 23 Febrer, 2017 08:38 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença denunciam la utilització barroera dels mitjans institucionals que fan Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina per fer propaganda de les seves propostes de pressupost que no són les del ple municipal, l’organisme que els ha d'aprovar. Hi ha regidors que publiquen al perfil institucional i confonen partit i institució, propaganda i informació.


 L'equip de govern de Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina va utilitzar de forma barroera el passat dilluns una acte institucional al Club per presentar les seves propostes al pressupost i ara estan utilitzant el perfil institucional de Facebook de l'Ajuntament per publicar aquestes propostes. L'aprovació dels pressuposts és competència del ple municipal, on Junts i UMP no tenen majoria i fins el moment no ens consta que hi hagin arribat a cap acord amb la resta de partits representants al ple per aprovar el seu pressupost. Demanam a l'equip de govern que deixi d'utilitzar mitjans institucionals al servei dels partits o que deixin a tots els partits de la oposició utilitzar també el Club en nom de l'Ajuntament i el perfil institucional de Facebook. Per altra part consideram que els regidors no haurien de poder publicar al perfil institucional ja que és evident que alguns són incapaços de diferenciar el que correspon a informació institucional i el que és pura propaganda partidista.

 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: No a la utilització partidista dels mitjans institucionals

Alternativa | 25/02/2017, 21:16

Doncs va ser que no,si no compleixen l'acord d'investidura i del pressupost 2016.

Reculau Junts

Re: No a la utilització partidista dels mitjans institucionals

Reculau Junts | 25/02/2017, 09:37

Si, emperò hi votàreu i seguireu votant a favor. Igual que el pressupost. Si actuen amb supèrbia és perquè tenen els vostres dos vots.

Junts no arrancam

Vols dir

Junts no arrancam | 24/02/2017, 21:11

Remetres al dret a la informació per emplear les plataformes institucionals per fer "autobombo" es ben propi de partits de dreta.

Alternativa

Re: No a la utilització partidista dels mitjans institucionals

Alternativa | 24/02/2017, 21:07

Junts Avançam esperam que un dia us adoneu que estau en minoria i deixeu d'actuar amb la supèrbia actual. Ahir si no haguéssim votat a favor de la vostra proposta de canvi respecte al pagament de la indemnització de Can Bach el vostre projecte de pressupost que publicau al face institucional ja estaria mort. Presentar un projecte de pressupost que és exclusivament de Junts i d'UMP, que en aquest moment no té el suport de cap altre grup i que ha de ser aprovat al ple no entre dins l'apartat que comentau ja que no es pot considerar en cap cas un projecte de l'Ajuntament.

Junts Avançam

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Junts Avançam | 24/02/2017, 18:41

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA
CAPÍTOL II: DRET A LA INFORMACIÓ
Article 3. Dret a la informació general

2. Sense perjudici del dret general que tenen tots els ciutadans a ser informats de les activitats i a tenir accés als arxius públics, l'Ajuntament informarà a la població de la seva gestió a través dels mitjans de comunicació social, l’edició de publicacions i fulletons, plafons informatius, tauler d’anuncis, pàgines web, xarxes socials o altres mitjans que consideri necessaris, a més dels canals tradicionals d’informació i contacte, i d’atenció ciutadana,i d'aquells plans o projectes d'especial interès o rellevància, se'n faran també presentacions públiques i exposicions.

Pere

Re: No a la utilització partidista dels mitjans institucionals

Pere | 23/02/2017, 14:45

No són gaire diferents dels que hi havia abans. Avançam? A mi no m'ho sembla.
Donen per fet coses sense haver-les consensuat. Encara no han après que estan en minoria.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb