URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes i respostes ple de març

Alternativa | 15 Abril, 2017 08:00 | facebook.com twitter.com

Preguntes i respostes del darrer ple ordinari de març:

1- Quan pensen millorar l’accés a Síller des de la circumval·lació cap al carrer Roses? Ja fa dos mesos que vam demanar en aquest ple que és milloràs aquesta zona, i la situació segueix exactament igual.

Admeten que no han fet res i que ja hauria d’estar. Està al Pla de treball i se pensen que en menys de 15 dies el tema de la voravia estarà arreglat. Esperam al següent ple no haver-ho de tornar a demanar.

2- Han fet res perquè​ s'arregli la rampa de Cala Molins que s'empra per tirar les barques a la mar, tal i com els vàrem demanar? Cada dia que passa està més rompuda i pot succeir una desgràcia.

Han mirat de qui és, i és una concessió que té l’Hotel Molins i són ells que ho haurien de fer. Així i tot han encarregat que es faci un informe de com està i es comuniqui a Costes perquè facin el que considerin.

Esperem que ho arreglin abans de l’estiu ja que el volum de barques que passen per allà augmentarà i pot succeir alguna desgràcia

3- Tots els partits podem utilitzar el Club en nom de l'Ajuntament i el perfil institucional de les xarxes socials per presentar les nostres propostes pressupostàries?

El Club no autoritza partits polítics, si que a l’Ajuntament. En realitat estaria més bé dir que ho deixa a l’equip de govern, ja que hi ha altres partits que també són l’Ajuntament. Sobre les xarxes socials si que considera el batle que és un tema que s’ha d’arreglar, cosa que per cert ja hi hauria d’estar, bàsicament perquè està a l’acord d’investidura que firmaren amb nosaltres.

4- Pensa l'Ajuntament demanar al bisbat que retiri el menet de sant Joan Pelós a la processó del Corpus?

La resposta: bé, ens ho plantejarem.... rialles .... ens ho plantejarem,.... En definitiva NO HO FARAN!!!!  

5- Hi haurà alguna representació institucional als actes religiosos de Pasqua?

De Junts no hi anirà ningú, però de l’equip de govern, per no variar hi anirà el regidor Andrés Nevado.

6- Com es troba la feina d'aclarir quines són les propietats de l'Església i quines municipals?

Estan fent feina sobre el tema, i ho tenen bastant avançat i properament voldrien tenir una reunió amb la oposició per parlar aquest tema.

7- Ha fet l'Ajuntament alguna actuació per reobrir el camí públic de Can Serra al camí de Fartàritx?

Diuen que el caràcter públic és discutit, tot i que està al catàleg. I l’acord d’aprovació indica que aquest s’ha de inventariar a favor de l’Ajuntament. Cercant el caràcter del camí però no tenen clar que sigui públic. Tot i això cal segui el procediment i inventariar-lo, cosa que encara no està feta, però ara que ja tenen localitzada la propietat demanaran que el pas sigui almenys públic.

8- Ha fet l'Ajuntament alguna actuació per que es retiri el sobrant d'asfalt que s'ha deixat a les voreres de la carretera entre Pollença i el Moll?

En realitat es grava que sobrà quan llevaren la capa antiga i consideren més barata i sostenible l’opció de utilitzar aquesta grava que no dur-ne de nova per millorar les cunetes i fer més bé les síquies.

9- Ha fet l'Ajuntament de Pollença alguna actuació per a la conservació i catalogació de la Casa de Neu de Fartàritx?

Ja està al catàleg de patrimoni que no està aprovat definitivament, i això és insuficient. Han parlat amb la propietat, i aquesta està interessada en restaurar la propietat, i el dia després del ple es reunirien amb ells. Esperem que això sigui així i que aquesta casa de la neu, tan particular es conservi com pertoca.

10- Ens poden informar de les seves negociacions amb els propietaris de la urbanització del Vilà?

S’han reunit amb alguns dels propietaris, però no tots, perquè no tots tenen els mateixos interessos. I els que hi anaren eren els que volien desenvolupar la urbanització. Hi ha una sèrie de obligacions derivades del sistema de cooperació, i han parlat amb els propietaris per veure quina era la seva voluntat de col·laboració, i com ajuntament l’objectiu es que aquella zona no presenti la imatge de degradació que presenta.

11- En declaracions al Punt Informatiu de la segona quinzena de març, el cap del Servei de Sanitat Forestal del Govern diu que havien ofert a l'Ajuntament un projecte de millora del Puig de Santuïri i que no hi havien obtingut resposta. Ja els han donat resposta?

Li va sorprendre la informació. Era un oferiment de control de banyariquer i també de foncs i el regidor donà ordre d’acceptar l’oferiment, però revisant l’expedient ha vist que no hi ha cap petició formal i ara s’ha formalitzat.

 Albercocs i cireres

 

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb