URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abandonament i degradació de les aixetes

Alternativa | 07 Maig, 2017 11:21

Des d'Alternativa Per Pollença (A) denunciam l'abandonament de les aixetes del municipi i la degradació de la font de la Plaça Major.

 

 

Als plens de març del 2011 i setembre del 2012 es van aprovar les nostres mocions per fer les passes oportunes per aconseguir la reconstrucció de la capella de l'aixeta del carrer Mena, destruïda arran de les obres fetes pel particular, fent extensiva aquesta reconstrucció a tota la xarxa d'aixetes del municipi, incloent-hi tots els elements integrants d'aquestes, això és, la pedra, el marès, etc. A juliol del 2016 vam preguntar al ple a l'actual equip de govern sobre el compliment d'aquestes mocions i ens van respondre que s'havia encomanat a una restauradora revisar les aixetes i avaluar el tema, que una vegada fet aquesta feina les fonts estarien en bones condicions tan aviat com es pugui...
No només no s'ha fet l'aprovat a les mocions sinó que freqüentment la font del segle XIX de la Plaça Major, que tant de temps i feina ens va costar posar al seu lloc es troba totalment amagada per les estufes del restaurant del costat, incomplint l'ordenança d'ocupació de la via pública. Al cap i a la fi seguim igual que el primer dia, no se soluciona res de res i es permet la degradació del patrimoni local

 

 

 

 


Comentaris

Protegir l'entorn

Ido

Protegir l'entorn | 11/05/2017, 19:50

Jo pens que el que haurien de fer l'equip de govern i TOTS per evitar construccions il-legals és adherir-se a l'agència de defensa del territori

Alternativa

Re: Abandonament i degradació de les aixetes

Alternativa | 11/05/2017, 12:21

"Antonio H" hi ha una petita diferència entre els trolls i nosaltres, vosaltres podeu mentir impunement des de l'anonimat, si nosaltres féssim ho mateix ens cauria un allau de querelles.
No som ni intocables ni meravellosos però si que procuram fer la nostra feina amb l'honradesa i transparència que no teniu els trolls.

Antonio H.

Alternativa?

Antonio H. | 11/05/2017, 11:40

Jejejeje, como se nota que os picais, en cuanto a vosotros os sacan las verdades más escondidas, y haciendo irregularidades, pero claro, con la anarkia no pasa nada, semos alternatibos, y podemos alquilar casas y hacer obra y si nos pillan, ya pedimos permiso.
En fin, seguid así, que cuando se meten con vosotros, los intocables, sois maravillosos.

Pepe

Re: Abandonament i degradació de les aixetes

Pepe | 09/05/2017, 16:20

Bé Margalida estam obert a propostes però si els que governen no compleixen els acords signats poca cosa es pot fer.

Margalida Amengual

Re: Abandonament i degradació de les aixetes

Margalida Amengual | 09/05/2017, 14:59

Visca Pollença! No Anam de cap manera. Perdonau però no crec que sigui la solució que abandoneu la junta de govern, tal vegada haurieu de mirar de protestar d'una altra manera. Supòs que és difícil però fugint tampoc arreglareu res sino tot el contrari.

Alternativa

Re: Abandonament i degradació de les aixetes

Alternativa | 09/05/2017, 13:00

Francesc X.R ens alegra veure comentaris com el teu perquè això ens demostra que fem ben les coses i que molestam a determinades persones, cacics i covards, que no teniu altra forma d'atacar-nos que utilitzar l'anonimat per difondre mentides o pixades fora de test sobre nosaltres.En aquest cas, a més a més canta molt qui ets i ens alegra que algú de la teva calanya no simpatitzi amb nosaltres.

opcions

possibles

opcions | 08/05/2017, 13:08

Sempre quedaria l'opció per evitar infraccions urbanístiques d'adherir-se a l'agència de disciplina urbanísitca o també demanara un ex regidor que va fer feina amb aquell gran cosntructor que feian totes les obres de UM, un tal Crespi i un regidor que va donar suport incondicional al batle de UM

ANEI

Vols dir?

ANEI | 08/05/2017, 13:05

Jo el que no entenc és que si hi ha obres il·legals a ANEI o dins Pollença no es demani responsabilitats a l'equip de govern, en particular al regidor d'urbanisme. Però supòs que les practiques de la dreta perduren en els anys, és a dir, s'intenta matar a l'oposició quan molesta.
Salut

Francesc X. R.

I com Així?

Francesc X. R. | 08/05/2017, 09:32

I com així no denunciau també les obres il·legals que va fer na marina llobera a casa seva, tot l'interior de la casa, just va demanar permís per la façana. i a més no va comprar el material a cap establiment del municipi, tant que predicau de municipalisme. Predicau amb un exemple brutal.
A més el regidor pere josep no vol turistes, però si que està d'acord en que familiars seus molt molt propers lloguin la seva casa a través de AIRBNB.
Quin súper exemple que donau.
I ara feim potadetes i mo n'anam de la junta de govern.

Aiiii, quina poca creencia que me donau, i mira que hi havia coses que estava molt d'acord, però ara m'heu caigut del carretet.

Fredolec

Re: Abandonament i degradació de les aixetes

Fredolec | 07/05/2017, 12:23

El què fa colló és deixar posar estufes al carrer.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb