URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Lamentam la incapacitat de l'equip de govern per evitar la qüestió de confiança

Alternativa | 18 Maig, 2017 18:03 | facebook.com twitter.com

A Alternativa Per Pollença (A) lamentam la incapacitat de l'equip de govern per complir els acords signats amb nosaltres i, per tant, la impossibilitat de consensuar el pressupost del 2017, que finalment vincularan a una qüestió de confiança.


A Alternativa lamentam que l'equip de govern hagi hagut d'optar per vincular l'aprovació del pressupost a una qüestió de confiança, encara que no ens ha sorprès donada la seva incapacitat per complir els acords signats i negociar amb nosaltres, i la resta d'oposició, els pressuposts.


Haver de recórrer a una qüestió de confiança no és més que una demostració de la incapacitat de negociació de l'equip de govern, que ha decidit no prorrogar els pressupostos i pactar les modificacions de crèdit necessàries, el que hagués estat una altra possibilitat.


L'equip de govern diu que manté ferma la voluntat de donar compliment als acords subscrits amb nosaltres; una afirmació dificil de creure, vist que fa mesos que venim denunciant l'incompliment dels acords d'investidura i del pressupost del 2016 que van signar, i no han fet pràcticament res per complir-los. L'únic avenç enguany ha estat la publicació de la informació dels dos darrer plens a la plana web municipal (part d'un dels acord d'investidura de juny del 2015). La voluntat s'ha de demostrar amb fets i no amb paraules.

Comentaris

Alternativa

Resposta a "Alternativa som..."

Alternativa | 24/05/2017, 10:39

Què no volem governar amb la dreta és clar, de fet ho vam anunciar abans de les eleccions, i l'hem complit, i mai hem governat amb la dreta, cosa que no poden dir la resta de partit teòricament d'esquerres amb representació.
Que no volem governar amb l'esquerra te l'inventes tu. Vam dir abans de les eleccions que podiam governar amb Junts o Podem però al seu moment Junts no ens va oferir aquesta possibilitat i va preferir governar amb el regidor d'UMP que amb els nostres dos regidors. Aquests són fets objectius.

A una cosa tens raó no ens sentim ni còmodes ni contents, ens sentim estafats per Junts Avançam que incompleix els acords d'investidura i dels pressuposts del 2016

És objectiu i clar que Junts Avançam fa la pinça amb la dreta i ha coincidit amb la mateixa en les votacions més ideològiques. Junts i la dreta han fet que no prosperés l'aprovació de la rebaixa regressiva de l'IBI, han donat suport al lloguer turístic en cases fora d'ordenació i s'han negat a l'adhesió a l'Agència de Defensa del Territori.

Junts no arrancam

soes i comparses

Junts no arrancam | 24/05/2017, 10:19

Malos, si no ens recolzeu vendran les dretes...
Alternativa malos malos...
Voleu munipalitzar serveis, entrar a l'agència de protecció del territori...
malos, malos!!1

Que trist

Totsjunts

Que trist | 22/05/2017, 09:31

Trists arguments de Junts no anam, semblen argumetns propois del Psoes, si no mos recolzau vendran els dolents, així que ens heu de donar suport pq facem el que ens pasi pels nassos... Que trist.

Alternativa som Tots per Pollença

Re: Lamentam la incapacitat de l'equip de govern per evitar la qüestió de confiança

Alternativa som Tots per Pollença | 20/05/2017, 19:29

Ja sabem que no voleu governar amb la dreta, ni amb l'esquerra tampoc, sou un partit d'oposició pero teniu les vostres preferencies.
Alternativa mai ha estat tan comoda i contenta com quan tenieu en Cifre a la batlia i vosaltres fent veure que feieu oposició i fent la pinça rere el teló. Ja heu trobat l'excusa perfecta per intentar tornar a aquella situacio.

Alternativa

Re: Lamentam la incapacitat de l'equip de govern per evitar la qüestió de confiança

Alternativa | 19/05/2017, 16:19

"José Antonio" nosaltres som transparents i complim la nostra paraula, i ja saps el que opinam de governar amb la dreta, com fa Junts Avançam.
Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina podien haver evitat aquesta qüestió de confiança fàcilment. A Alternativa per Pollença hem demostrat la nostra capacitat de negociar i arribar a acords, només calia complir l'acordat que no era massa complicat per negociar i acordar els nous pressuposts. La qüestió de confiança posa de manifest que l'equip de govern no té un projecte definit pel poble i tampoc són capaços de tirar-ho endavant

Garci

Re: Lamentam la incapacitat de l'equip de govern per evitar la qüestió de confiança

Garci | 19/05/2017, 13:19

Per altra banda, arribar a l'extrem de presentar una moció de confiança és una decisió del batlle. Només seva.
Hi ha altres maneres de seguir endavant sense arribar a aquests extrems. Però fer-se la víctima en comptes d'assumir la seva incapacitat i fer un esforç, és més senzill.

Garci

Re: Lamentam la incapacitat de l'equip de govern per evitar la qüestió de confiança

Garci | 19/05/2017, 13:15

En serio penses això?
Nosaltres hem colaborat i hem fet un munt de feina i propostes. Hem ajudat i arribat a acords. Hem fet un reglament aprovat per unanimitat i tot!
Hem colaborat i ho volem seguir fent!
Però se'n riuen de nosaltres. Aquest equip de govern no ha complit ni un 50% dels acords que han fet amb nosaltres. No han executat la major part de mocions que hem presentat.
I encara vols que acotem el cap i els traguem les castanyes del foc? Vols que colaborem i ajudem a un govern que ens menteix reiteradament?
Per altra banda, és molt injust culpar a Alternativa de la incapacitat de negociació del govern. No depenen de nosaltres. A la oposició hi ha 8 regidors més que no són d'Alternativa i als que ningú els retreu que no colaborin. Això és una mica hipòcrita i surrealista.
A la teva pregunta només hi ha una resposta: que farà el govern per tornar a tenir la nostra confiança?

Jose Antonio Sánchez

Ahora que hareis?

Jose Antonio Sánchez | 19/05/2017, 12:49

Y ahora que hareis? Votareis una mocion y nombrareis a tomeu cifre alcalde o otra cosa?
Manda narices tener que llegar a estos estremos por vuestras pocas ganas de hacer cosas, colaborar y contribuir al municipio.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb