URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moció pel retorn dels dispositius mòbils cedits per l'Ajuntament i establir un protocol que en reguli la seva cessió

Alternativa | 26 Juny, 2017 15:25 | facebook.com twitter.com

 L’Ajuntament disposa de diferents dispositius electrònics com telèfons o tablets i que els reparteix entre els seus funcionaris, personal laboral, càrrecs de confiança, personal extern i regidors per a un millor i més fàcil desenvolupament de la seva tasca. Però no hi ha cap protocol o reglament establert que estableixi cap regulació sobre com s’ha de procedir en la cessió d’aquests dispositius per part de l’Ajuntament.

Aquesta legislatura s’han donat casos en que diversos regidors un cop abandonades les seves tasques de govern no han retornat aquests dispositius i se’ls han apropiat. 

Al diferents plens hem demanat a l'equip de govern si pensaven denunciar judicialment d'una vegada als regidors que no han tornat els iphones i ipads de l'Ajuntament. Sorprenentment el batle va dir que no era un tema tan clar i que no havia decidit res...  Els aparells han estat pagats amb doblers públics com una eina de feina dels regidors que governaven, una vegada que no governen els han de tornar, tot la resta són excuses, falta de vergonya d'uns i de valentia d'altres.

A continuació teniu la llista de la vergonya de membres de l'équip de govern passat que no han tornat els seus dispositius, només Teresa Ferré (PI) i Joan Ramón Mateu (PI) els han tornat. Com podeu veure alguns es van facilitar a alguns regidors dos mesos abans de les eleccions:

Martí Roca :  Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB (30 de març 2015) i un ipad 32 GB.

Tomeu Cifre (TOTS): Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB.

Francisca Cerdà (TOTS):  Un iphone 6 64GB (26 de març 2015).

Miquel Llobeta (TOTS): Un iphone 6 64GB (25 de març 2015).

María Buades (TOTS): Un iphone 6 16GB.

David Alonso (PP): Un iphone 6 64GB.

Marilen Capllonch (PI): Un iphone 4S

Marga Capllonch (PI): Un iphone 4S

Per tot això hem presentat una moció  (a l'enllaç) demanant:

  1. Que es redacti un protocol d’actuació per regular com procedir en la cessió de dispositius com mòbils, tablets o similars; que entre d’altres estableixi:

  • Els mecanismes necessaris que acreditin que els dispositius són propietat de l’Ajuntament.

  • Els criteris que regulin quin tipus de dispositiu s’ha de rebre segons la relació amb l’Ajuntament; regidor, funcionari, personal laboral,…

  • Els mecanismes que assegurin de retorn els dispositius una vegada acabada la seva relació laboral o professional amb l’Ajuntament pel cas dels treballadors, càrrecs de confiança o personal extern; i al final de la legislatura pels regidors.

  1. Exigir a tots els regidors que no formen part de l’equip de govern i encara disposen de dispositius electrònics rebuts la legislatura passada, a que els retornin en un termini de 30 dies, i en cas de que així no succeeixi, instar a aquest Ajuntament a prendre les mesures legals oportunes per fer-ho efectiu.

Comentaris

Tofol Plomer

Re: Moció pel retorn dels dispositius mòbils cedits per l'Ajuntament i establir un protocol que en reguli la seva cessió

Tofol Plomer | 02/07/2017, 17:08

Que no es un regal, si no una eina de treball, es normal que demanin la seva devolucio.

Total

IphoneTOTal

Total | 30/06/2017, 08:56

Ara veig perquè Tots per la pela estan enfadats amb vosaltres, es fan un regal amb doblers públics i voleu que ho tornin...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb