URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Desmuntant Junts Avançam

Alternativa | 10 Agost, 2017 08:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies Junts Avançam va publicar i repartir un fulletó per fer balanç dels dos anys de legislatura. Aquest balanç quedava resumit en 73 accions de govern concretes.

Un cop a les nostres mans aquest pamflet propagandístic (no el podem considerar d'una altre manera), no ens ha quedat més remei que replicar-l'ho, explicant-ho punt per punt, ja que ens sembla que estan mentit a la ciutadania en alguns casos, apropiant-se de tasques que no són seves o fent passar per accions de govern coses que no ho són.

El pamflet enumera de forma vergonyosa algunes accions que no són mèrit de Junts Avançam, com per exemple l'aprovació del Reglament de Participació Ciutadana, redactat pels nostres regidors i elaborat a partir d'un procés participatiu on han participat els partits, associacions i particulars, i el qual es va aprovar per unanimitat amb més d'un any de retard, això sí, per culpa de Junts Avançam. 

També és una vergonya que presumeixi d'haver fet passes per converitr Pollença en municipi cardio-protegit, quan aquesta va ser una moció presentada per Alternativa, i també aprovada per unanimitat. Al final no fan més que complir amb la seva obligació, que és executar el que dicta el ple.

Igual de vergonyós és que l'equip de govern presumeixi d'haver liquidat els deutes de l'Ajuntament, acció que davant el desconeixement de les lleis, pot semblar positiva. En realitat, però, la liquidació es va fer perquè va arribar un requeriment del Ministeri d'Hisenda amenaçant amb possibles sancions si no es complia amb l'establert per la Llei Montoro, i així l'Ajuntament va liquidar els deutes i... va perdre diners!!!!

Després també trobam que hi ha accions, que sí que són seves, però que creiem que no són cap motiu de celebració, com per exemple la rebaixa de l'IBI, una rebaixa que va proposar el PP, i que un partit que es diu d'esquerres no hauria d'haver aprovat mai. 

I com no podia ser d'una altra manera també trobam que hi ha algunes accions que directament ens han fet riure: Junts Avançam presumeix d'haver netejat l'escultura den Joan Mas, o diu que la plaça de Ca les Munnares té més vida amb el nou trespol.

Evidentment, en aquest pamflet hi ha vàries accions, que no estan malament, però que des del nostre punt de vista, no suposen cap millora substancial al municipi ni cap gir a l'esquerra, sinó que són simple gestió. 

En definitiva, Junts Avançam ha de recórrer a la mentida, i a vendre com accions de govern tasques del dia a dia que qualsevol simple gestor duria a terme, per tapar la seva realitat, i la realitat del seu govern. El canvi a Pollença no s'ha notat, no podem dir que s'hagin dut a terme polítiques d'esquerres, i ja no les esperam. Un govern que ha incomplit els pactes d'investidura i del pressupost del 2016 amb nosaltres, i que analitzant les seves 73 accions demostra que no ha fet res en matèria d'habitatge, probablement el problema més greu que afecta al nostre municipi, que no ha fet res en matèria laboral per ajudar a millorar la situació de precarietat de molts pollencins, que a nivell de fiscalitat ha ha pres mesures pròpies del Partit Popular, que ha seguit fent les passes necessàries per alimentar el monocultiu turístic a nivell econòmic o que no ha estat capaç de plantar cara a un policia torturador, o de demostrar fermesa davant la Guàrdia Civil davant la seva no-actuació en l'assassinat de Lucia Patrascu. 

Resumint: un govern que només es dedica a gestionar el dia a dia, i per més fer, el gestiona bastant malament. 

Per tal de desmentir algunes de les mentides de Junts, i de demostrar les misèries de la seva gestió, en els propers dies publicarem diversos articles, desmontant a Junts, amb les nostres opinions sobre la majoria de les accions de les quals presumeix el govern de Junts Avançam. Veureu que algunes accions no les hem comentat, la majoria són accions que ens semblen bé, però que com hem dit no suposen cap canvi sustancial pel municipi; aparcaments, borsins de feines, subvencions, millora de l'enllumenat...

 

 

 

Comentaris

J.M.

Re: Desmuntant Junts Avançam

J.M. | 10/08/2017, 20:02

Si Miquel Àngel March quería ser alcalde para esto... Qué decepción e ineptitud más grande.

Pedro

Re: Desmuntant Junts Avançam

Pedro | 10/08/2017, 13:34

Govern de canvi deien... Transparència...
Participació...
Esquerres...

Vaja estafa de govern!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb