URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de Portaveus

Alternativa | 18 Novembre, 2017 21:55 | facebook.com twitter.com

A la darrera Junta de Portaveus a més de parlar de  les obres de millorar de la primera línia del Port de Pollença (veure article anterios vam parlar d'altres temes):

 

Pla Igualtat.


 Ens van presentar el  pla de treball per redactar un pla d'igualtat pels treballadors municipals, ara s'ha constituït la comissió, com a garant, i impulsora del procés i es començarà la feina de fer el diagnòstic, per conèixer la situació i després fer un pla d'acord a aquesta. Per fer le feina s'ha contractat l'empresa Teis.

 

Pressupostos Participatius.

 

Han encarregat a la mateixa empresa dels processos de Can Febus i la Vinyeta  un projecte. És un projecte clàssic, com els que fan a Algaida o Porreres: una part del capítol 6 d'inversions és destinada a pressupostos participatius, i es demana a la gent que faci projectes. Caldria decidir quins diners s'hi dediquin, i si una part a Pollença i una altre al Moll, ... Però batle va dir que ens passarà informació sobre altres formes de fer pressupostos participatius per veure si n'hem de triar un altre. Per exemple a Sóller utilitzen un sistema similar, però no per inversions, o a Sencelles s'ha donat l'opció a la gent que decideixi si incrementar o baixar diverses partides.L'equip de govern ha de millorar si realment volen fer uns pressuposts participatius, començar a parlar del tema en novembre ja és un mal principi. 

 

Arxiu Bestard.

 

Ens van informar de la proposta de compra de l'arxiu Bestard; les característiques de l'arxiu,  la valoració econòmica, les feines que hauria de fer la persona encarregada de traslladar i descriure el fons de l'arxiu  i  un  informe tècnic de l'Arxiu del So i la Imatge recomanant la seva adquisició.

Les despeses de manteniment i conservació seran per l'Ajuntament. S'ha demanat a l'Arxiu de la imatge i so del Consell assessorament, i un informe de com garantir les condicions necessàries, i els costos que això tindria. També estan contactant amb empreses especialitzades en mobiliari per veure quines estanteries i elements comprar i els preus.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb