URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Irregularitats a la nova deixalleria

Alternativa | 22 Novembre, 2017 16:13

Des d'Alternativa denunciam les males pràctiques ambientals de la gerència d'EMSER: la instal·lació d'un contenidor per productes contaminants damunt la terra d'una zona verda propera a la deixalleria municipal. Exigim la seva retirada immediata.


Aquesta setmana hem tengut coneixement que EMSER, que és qui gestiona la deixalleria, ha instal·lat el contenidor destinat a recollir els residus contaminants fora del recinte de la deixalleria, més concretament, damunt la terra en un espai de zona verda que hi ha just al darrera del recinte municipal. En aquest contenidor s'hi dipositen allò que es consideren residus perillosos, concretament envasos amb restes de pintures o altres productes contaminants.

És una gran irresponsabilitat, tenint una deixalleria nova i acabada d'estrenar, escampar contenidors fora del recinte de la deixalleria. Els regidors responsables, Miquel Àngel March i Andrés Nevado, hauran d'aclarir el perquè d'aquesta greu irregularitat que pot ser un perill mediambiental si, per exemple, hi hagués un vessament. Qui ha decidit posar aquell contenidor allà i per quin motiu? És convenient saber si es tracta d'una negligència de la gerència d'EMSER, i en cas afirmatiu, depurar responsabilitats. En tot cas, el contenidor ha de ser retirat de la seva ubicació actual de manera immediata.

 

 

 


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb