URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense notícies del pressupost 2018

Alternativa | 27 Desembre, 2017 11:10


Alternativa denunciam la irresponsabilitat de l’equip de govern (Junts Avançam-Unió Mollera Pollencina) que no ha fet encara cap reunió amb els grups de l'oposició per tractar el pressupost de 2018 i proposam la negociació dels mateixos fonamentada diverses actuacions.

Segons marca la llei, l'aprovació inicial dels pressuposts s’hauria d’haver fet en octubre, però finalitza l'any i, com l'any passat, l'equip de govern de Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina ni tan sols han fet una reunió per parlar dels pressuposts del 2018, que segurament seran els darrers d'aquesta legislatura. El retard actual impossibilita pràcticament un dels acords d'investidura que van signar amb nosaltres, com són els pressuposts participatius.

Alternativa vàrem negociar i donar suport als pressuposts del 2016, a canvi de la inclusió i execució d'una sèrie de propostes que, a dia d'avui, encara no s'han complit en la seva totalitat. Al 2017 l'equip de govern, després de demostrar la seva incapacitat de compliment dels acords signats, no va tenir cap suport per aprovar els pressuposts i va optar per vincular l'aprovació dels mateixos a una qüestió de confiança al batle, que va perdre. A més, varen considerar que l'aprovació era definitiva i varen evitar qualsevol tipus de participació ciutadana en forma d'al·legacions.

A Alternativa per Pollença consideram que el pressupost del 2018 són la darrera oportunitat d'aquest equip de govern de demostrar realment que volen executar una política transformadora a Pollença, però també la nostra darrera oportunitat per incidir-hi. Per part nostra tenim dues peticions mínimes per considerar uns pressuposts negociables, i creim que  cal la municipalització del servei de neteja viària i la rehabilitació de Can Morató. I per això demanam a l’equip de govern que es posi les piles i que iniciï immediatament la negociació dels pressuposts.

 


 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb