URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les respostes no tenen desperdici

Alternativa | 09 Gener, 2018 18:26

A continuació teniu els precs i preguntes que registràrem ja al mes d'octubre, però que davant la gran duració dels plens per la falta de regulació d'aquests, no vàren ser contestades fins el ple extraordinari i urgent del 27 de desembre, fent que algunes d'aquestes perdin el seu sentit. Amb les de novembre farem un nou article properament.

PRECS:

1- Ens han fet arribar queixes del mal estat del paviment del carrer Formentor del Port de Pollença, per això demanam que prenguin les mesures necessàries per corregir la situació el més aviat possible.

Cap regidor de l'equip de govern ha volgut dir res, ho han passat amb un simple: ho tendrem en compte, ni tan sols el regidor d'UMP, delegat del Port de Pollença i que tant diu vetlar pel benestar del Port ha estat capaç de dir quan pensen fer alguna cosa al carrer Formentor. I és que d'ençà que la pregunta va ser registrada a dia d'avui tot segueix igual; veure'm quin temps triguen a arreglar-ho.

PREGUNTES:

1- S'han posat ja en contacte amb la propietat de Ternelles i la Fundación Vida Silvestre per informar-los de la impossibilitat de que la Fundació pugui gestionar el camí?

Una d'aquestes preguntes que ja està un poc desfassada, i que ha perdut un poc el seu sentit, ja que diversos aconteixements han demostrat que la Fundació si que s'ha permès la potestat de negar el pas a excursionistes que hi volien anar sense guia. El batle va dir que s'havien posat en contacte, de forma oral i per escrit informant-los que és l'Ajuntament és qui ha de gestionar l'accés pel camí.

2- El Consell de Mallorca va habilitar una partida de més de 800.000 euros per realitzar actuacions per recuperar elements patrimonials i etnològics de la Serra de Tramuntana. Ens poden explicar si han presentat alguna proposta? Saben si la propietat de la casa de la neu de Fartàritx ha presentat alguna proposta per la seva restauració ?

No presentaren cap proposta perque van considerar que només tenien com a element patrimonial la Talaia d'Albercuix, sobre la qual estan mirant de fer un projecte per fer-hi millores més endavant. Sobre la casa de la neu, es té coneixement de que s'hi volen fer millores, però no vàren poder rebre la subvenció, perque la propietat és d'una societat anònima.

3- Per què es permet que hi hagi un cotxe elèctric aparcat molts de dies al costat de la font de la plaça?

La policia va avisar al propietari i aquest cotxe segons ells no ha tornat estar aparcat a la zona. És una llàstima que s'hagin de registrar preguntes al ple per fer complir una cosa tan senzilla com aquesta.

4- Consideren que és coherent governar amb partits que donen suport al cop d'estat que s'ha donat a Catalunya (paraules dels dirigents de MES)?

Aquí ens trobàrem amb la ja típica incoherència d'aquesta pseudo esquerra, que va finiquitar el tema amb que les qüestions supramunicipals no importen i que la pregunta no té cabuda. Al final és més que evident que el que els importa és governar, i si s'ha de fer amb partits que estan a les antípodes ideològiques es fa. El més surreal, i alhora trist és que a aquesta coalició hi ha partits que tenen gent empresonada i d'altres que han defensat els empresonaments.

5- Vista la seva moció a aquest ple, i la violència exercida contra la població pels cossos de seguretat com la Guàrdia Civil; pensen seguir convidant als representants de la Guàrdia Civil als actes festius del municipi com la Patrona?

Una resposta en la mateixa línia i totalment incoherent. Es presenta una moció criticant a la Guàrdia Civil i després se'ls convida a les festes patronals. La resposta del batle no té desperdici: la culpa és dels seus comandaments, i no tant dels agents que vàren dur a terme l'acció.

6- Al ple ordinari del mes de juliol ens digueren que s'informarien de la situació del monòlit dedicat a la Legió Cóndor de la Base del Port de Pollença, i així poder acabar de donar compliment de la nostra moció aprovada al 2008, dipositant-lo al museu militar del Castell de Sant Carles. Ja ho fet les comprovacions pertinents? Ja l'han enviat al museu?

La resposta ha està directament una falta de respecte: han admès que no han fet res. Una demostració de la falta de respecte a les decisions del ple, i als partits de l'oposició.

7- Per què segueixen sense convocar la junta de portaveus per concretar els objectius estratègics de tipus social i ambiental que es pretenen aconseguir amb la Contractació Pública Socialment Responsable municipal, i que s'hauria d'haver fet el mes de juny del 2016?

Un altre resposta surrealista. Vàren dir que es comprometien a convocar-la aquest 2018. Sense remordiments. Fins i tot el subconscient va fallar al batle i es va comprometre a convocar-la al 2017, tal vegada no era conscient de com passa el temps, i de que ja es va camí dels dos any de retard.

8- Fa un any van dir que estudiarien l'ordenança d'Esporles que regula la publicitat i catàlegs de multinacionals i empreses externes. L'han estudiat?

Digueren que l'havien estudiada i que a Pollença també en teniem una que mai s'havia aplicat, tot i que no distingia entre empreses grans i petites. Va dir el regidor que estaria bé però tenir una llei que no perjudicàs als negocis petits, tot i que no vàren adquirir cap tipus de compromís sobre el tema.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb