URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Continua la mala gestió a EMSER

Alternativa | 13 Gener, 2018 18:42

Denunciam la mala planificació en la recollida nadalenca i la il·legalitat de fer circular vehicles amb la ITV no superada.

El passat Nadal hem pogut veure els carrers del municipi desbordats de fems durant dos dies. El previsible augment en la generació de fems per part de particulars i el fet de tenir el festiu en dilluns, no va meréixer, per part de la gerència de l'empresa municipal ni dels seus responsables polítics, la planificació de cap mesura especial. Ni un reforç en els vehicles de recollida ni, més important, una campanya informativa dirigida als usuaris conscienciant sobre la necessitat de no generar tants residus i recordant com seria la recollida en aquests dies especials. Cap recordatori ni al Facebook de l'empresa municipal ni al de l'Ajuntament, que no escatimen en penjar fotos quan es tracta de fer propaganda. La informació és tan precària que és realment complicat poder trobar en la plana web de l'Ajuntament les zones i els horaris de recollida! Res estrany: venim denunciant la manca de transparència i d'informació relativa a l'empresa pública des de fa temps. Per no poder, no es poden ni consultar les memòries anuals.

Per altra banda, es continua amb la greu dinàmica generalitzada de fer circular vehicles amb la ITV caducada o que directament no l'han superat (i haurien d'estar immobilitzats). Durant pràcticament tot el mes de novembre va estar circulant un camió de 26 tones amb la ITV caducada amb dues faltes greus. El darrer cas ha estat el vehicle grua, destinat a la recollida d'iglús de selectiva que, havent anat a passar la ITV no l'ha superada i en lloc d'arreglar-lo, l'encarregat se l'enduu a Ternelles a carregar el pi damunt el carro, com es pot veure a la imatge. Per acabar-ho de rematar, el camió continua circulant i fent la recollida, posant en perill treballadors i ciutadans.

Des d'Alternativa exigim una reacció urgent i definitiva per part de la gerència, encarregats i regidors responsables. S'han demanat què succeirà si hi ha un accident o si algú es fa mal?!

 

 

 

Comentaris

Alternativa

Re: Continua la mala gestió a EMSER

Alternativa | 23/01/2018, 20:24

Totalment d'acord és el que venim demanant fa anys, sense resultat a pesar dels canvis de govern

Piulador

EMSER

Piulador | 17/01/2018, 16:05

EMSER és un niu d’embulls.
Cal fer fora al gerent i posar algú que gestioni de manera transparent. També és necessari canviar al cap de recollida de fems. S’ha de recordar que l’actual, està posat a dit.
Aquest govern i el Consell d’administració d’EMSER, segueixen consentint maneres d’actuar que no són justificables.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb