URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Ajuntament ha de complir i fer complir la llei

Alternativa | 16 Gener, 2018 15:33

A Alternativa demanam al Batle que compleixi i que prengui le mesures oportunes per fer complir la Llei 1/1992, de 8 d’abril, de Protecció dels Animals que viuen en l’entorn humà durant la celebració de la pujada del pi de Sant Antoni.


 

A Alternativa hem registrat per scrit una petició al Batle perque compleixi el que mana la Llei 1/1992, de 8 d’abril, de Protecció dels Animals que viuen en l’entorn humà, així com amb la paraula donada en la sessió ordinària del ple de febrer de 2017, deixant de col·locar l'Ajuntament de Pollença un gall viu a dalt del pi a la celebració de la festa de Sant Antoni.

Al mateix escrit també l'instam a que advertixi als cossos de seguretat pertinents per evitar que la llei sigui vulnerada per algun particular i un gall sigui col·locat a dalt del pi.

Finalment, i en cas de que això no pugui ser evitat i un gall acabi col·locat a la ramera del pi, també reclamam al Batle, que l'Ajuntament de Pollença es personi com a denunciant contra els particulars que vulnerin la llei.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb