URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Margalida Comas filla il·lustre de Maó

Alternativa | 24 Gener, 2018 16:08

Aquest dijous a les 20:00 ple ordinari de gener amb un contingut tan mínim com la feina de l'equip de govern. A l'enllaç teniu tota la informació del ple

 

Abans del ple hi ha una reunió de la comissió permanent de participació ciutadana, per tractar la periodicitat de les sessions ordinàries i per elegir els participants del taller de prospectiva que es farà per decidir l'ús de la peixateria. Pensam que en la convocatòria s'està incomplint el reglament de participació ciutadana ja que es presenta com una ratificació d'una serie d'associacions triades per l'equip de govern. Hem demanat la modificació de l'ordre del dia i que sigui una elecció no una ratificació.

 

Punt 1 i 2- Aprovació de les actes de plens anteriors.

 

Punt 3. Aprovació de nomenament de representants a òrgans col·legiats i organismes autònoms:

- Representant a la mesa general negociació funcionaris:En Toni Cànaves substitueix com a president en Nevado.

- Representant a la mesa negociaciadora del conveni col.lectiu del persona laboral: Aquest és de nova constitució i es nomenen vocals a na Magdalena Seguí, Nevado i el nostre regidor Pere Josep Coll.

- Representant al consell escolar municipal: Bernat López al lloc de Iliana Capllonch com a vocal suplent.

- Membre del consell rector del patronat de la residència:Bernat López al lloc de Iliana Capllonch com a vocal titular 1.

 

Punt 4. Ratificació de ressolució de Batlia d'adhesió al nomenament com a filla il·lustre de Margalida Comas Camps per part de l'Ajuntament de Maó.  

 

L'ajuntament de Maó ha anomenat filla il·lustre a Margalida Comas Camps, i van fer una campanya de recerca de adhesions, i com és lògic van demanar la de Pollença. El batle ho va fer via resolució que ara s'ha de ratificar.

 

Al ple del 22  de desembre del 2008 es va aprovar la nostra moció per dedicar un carrer a la Sra Margalida Comas Camps, fins al 30 de març del 2011 (més de dos anys després de l'aprovació de la moció) no es van obrir els expedients corresponents que no van avançar i van caducar. Vam demanar que el batle delegués la feina d’executar la moció en nosaltres, cosa que va fer finalment el 27 de maig del 2013 i el nostre regidor en Pepe García va instruir l'expedient. A aquest mateix bloc podeu trobar nombrosos articles sobre el tema.

A l'enllaç teniu l'informe que va fer en Pere Salas sobre Margalida Comas

 

 


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb