URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal una nova zonificació d'acord a criteris ambientals i en defensa del dret a l'habitatge.

Alternativa | 15 Febrer, 2018 19:39

Aquesta setmana vam participar a la segona reunió sobre la zonificacio. L'equip de govern va fer cas a la proposta que vam realitzar a la primera reunió i es va convidar a CCOO, UGT, GOB i associació d'artesans. Per desgràcia només varen venir l'associació d'artesans. Ara sabem que a Podem els van avisar el mateix dia de la reunió i per tant no van poder assistir, no sabem si va passar el mateix amb els sindicats i el GOB, però ens sembla molt greu. A aquesta reunió en principi s'havien de fer propostes i  cal dir que només Aptur, Associació Comerciants i nosaltres hem presentat proposta. 
 
De forma resumida, es pot dir que tots, equip de govern inclòs, excepte nosaltres volen que Pollença sigui declarat municipi no saturat.
La seva estratègia  és defensar que les dades utilitzades no són les correctes i que si aquestes ho fossin a lo millor no surt Pollença com a saturat.
 
Nosaltres consideram que la proposta actual de zonificació permetrà un increment de les places de lloguer turístic, amb el conseqüent agreujament de la problemàtica de l'accés a l'habitatge i un augment de la pressió turistica sobre tot el territori amb la problemàtica ambiental que això suposa. Per tot això, a Alternativa per Pollença demanam al Consell que retiri la proposta i torni a fer una nova zonificació d'acord a criteris ambientals, a una estimació seriosa de la pressió turística sobre l'habitatge i aplicant els mateixos criteris a totes les zones. 
 
 
 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb