URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pràcticament 1 milió de factures anòmales i irregulars. (Ple ordinari d'octubre)

Alternativa | 31 Octubre, 2018 20:39

A continuació teniu un resum del ple ordinari del més d’octubre. Dir que a aquest ple faltaren la nostra portaveu i el regidor de Junts Bernat López; el regidor també de Junts, Tomeu Cifre Bennàssar s’incorporà al punt 7.

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió anterior. Aprovat per unanimitat.

Es tracta de l’acta de 27 de setembre de 2018.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de modificació de crèdits núm. 31/2018 sota la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb majors ingressos (Exp. núm. ABS 2018/3965 – Exp. núm. 2018/OAResidència). Aprovat per 5 vots a favor (Junts i UMP) i 9 abstencions (Alternativa, Tots, PP i Regidor no adscrit).

Respecte aquest tema entenem la proposta i la memòria justificativa, i podem entendre els motius pels quan fan falta aquests diners, com són la disminució de la quantitat assignada al 2018 en relació al 2017, l'acumulació d'extrajudicials o imprevistos com baixes mèdiques que han suposat contractacions externes (no hi ha cap partida dins la modificació) o reparacions imprescindibles, o l'augment de consum de calefacció a la residència vella a causa de noves activitats a aquest lloc.

Tot i això la nostra valoració és que, si bé algunes coses poden ser imprevistes com les baixes o algunes extrajudicials o reparacions, també hi ha una part de responsabilitat política per falta de planificació. I sembla molt obvi si pensam que al pressupost es redueix la partida per la Residència i després se li ha de fer una aportació econòmica perquè no basta. Reforça aquesta idea el fet que si miram on van concretament els dobbers, principalment ho fan a la partida de manutenció. I a més tampoc va quedar molt clar tampoc quines eren aquestes despeses de manteniment, o com hem dit perquè no surt cap partida per contractacions externes si es diu a l’informe que aquest és un dels motius del perquè no basten els dobbers.

En fi, noltros no dubtam del fet que sigui necessària aquesta aportació, i la vam voler facilitar, però obtàrem per una abstenció, per deixar clars els dubtes expressats i que quedàs de manifest que creim que hi ha una part de responsabilitat per mala planificació

3.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm. 6/2018 (Exp. núm. ABS 2018/4072). Aprovat per 5 vots a favor (Junts i UMP) i 9 abstencions (Alternativa, Tots, PP i Regidor no adscrit.

A Alternativa, com sempre hem fet, vàrem permetre que aquestes compres o adquisicions fossin pagades, tot i els anys de retard d’alguna, o ser d’un diari al que no s’hauria d’estar subscrit com El mundo, i per això ens vàrem abstenir.

4.- Aprovació inicial, si procedeix, de l’expedient de modificació de crèdits núm. 32/2018 sota la modalitat de transferència de crèdit (Exp. núm. ABS 2018/4207). Aprovat per 7 vots a favor (Alternativa, Junts i UMP) i 7 abstencions (Tots, PP i Regidor no adscrit).

Nosaltres a Alternativa votàrem a favor, ja que consideram que cal donar suport a la iniciativa de les associacions de mares i pares per tirar endavant les escoles matineres, una iniciativa que malauradament és molt necessària en un món laboral que es caracteritza (sobretot a l'empresa privada) per tenir unes condicions que, en molts de casos, no fan possible conciliar la vida familiar i la laboral.

5.- Dació de compte de les resolucions de Batlia contràries a les objeccions formulades de conformitat amb el disposat a l’article 218 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals (TRLHL), en redacció donada per l’article 2 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL). NO ES VOTA

Aquesta vegada probablement vàrem batre el rècord: 951.784,56 euros entre Ajuntament i organismes. Per que després diguin que amb aquest tema han fet feina.

Esperem, com va dir el batle al ple, que els contractes de subministrament elèctric, socorrisme i estades surtin aviat i aquesta quantitat baixi de forma substancial, ja que imaginem, que ni deu haver d’altres a punt de caducar també, i el tema pot acabar de forma dantesca.

A part d’això, també demanàrem a l’equip de govern, que seria d’agrair que en alguns casos, a les tasques importants sobretot, que es fos més escrupolós a l’hora de complir amb la llei; que es demanin 3 ofertes, es facin els informes justificant la necessitat, ...per que en casos com amb el manteniment del parc infantil del Miquel Capllonch, de tasques per la fira del Vi, les cortines del claustre, tasques a l’escoleta, ... un té la sensació de que se contracta de qualsevol manera.

Menció a part, l’organització de les festes de la Cala. Sense dubtar de la bona intenció dels organitzadors (com va mostrar intervenció a la comissió informativa), consideram que si l’equip de govern decideix que les festes s’organitzin de forma externa, doncs que se liciti i elegeixin la millor opció.

En definitiva, que ja sabem que queda poc temps, però un poc de serietat no estaria de més.

6.- Aprovació, si procedeix, de l’autorització de compatibilitat al senyor Pere Salas Vives, personal laboral, amb el lloc de treball de professor associat de la Universitat de les Illes Balears (Exp. núm. 2018/78/Personal – Exp. núm. ABS/2018/3016). Aprovat per unanimitat.

Un tràmit necessari per fer que un treballador municipal pugui exercir la docència a la UIB.

7.- Aprovació inicial, si procedeix, de la dissolució i la liquidació de l’organisme autònom local, Patronat municipal Residència Social sant Domingo (Exp. núm. 2018/202/SEC – Exp. núm. ABS/2018/4059). Aprovat per 14 vots favor (Junts, UMP, Tots, i Regidor no adscrit) i 1 abstenció (Alternativa).

Per part nostra, entenem els arguments que justifiquen la liquidació dels organismes, però com que es tractava només de l'aprovació inicial i teníem encara alguns dubtes relatius al personal d'aquests òrgans i les seves condicions, així com de de la concreció d'alguna forma de participació que permeti el control per part de partits i ciutadans, de moment optàrem per una abstenció. Finalment dir que l’argumentari per aquest punt és igual de vàlid pel puntes 8 i 9 de l’Escola de Música i la Radio.

8.- Aprovació inicial, si procedeix, de la dissolució i la liquidació de l’organisme autònom local, Fundació pública Escola de Música (Exp. núm. 2018/206/SEC – Exp. núm. ABS/2018/4087). Aprovat per 14 vots favor (Junts, UMP, Tots, i Regidor no adscrit) i 1 abstenció (Alternativa).

El mateix que al punt anterior amb la Fundació pública Escola de Música.

9.- Aprovació inicial, si procedeix, de la dissolució i la liquidació de l’organisme autònom local, Radio Pollença (Exp. núm. 2018/207/SEC – Exp. núm. ABS/2018/4099). Aprovat per 14 vots favor (Junts, UMP, Tots, i Regidor no adscrit) i 1 abstenció (Alternativa).

El mateix que als punts anteriors amb Radio Pollença.

10.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia.

El batle informa sobre la sentència del cas Gelats Valls i sobre les inundacions (afectats, mals, possibles ajudes,...).

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia.

- Nomenament de lletrat i procurador per un recurs contenciós administratiu.

- Modificació de crèdit per destinar una partida a la Residència.

3.- Precs i preguntes.

En aquesta ocasió realitzàrem dues preguntes orals.

1.- Té pensat l’ajuntament complir la normativa i redactar un pla d’emergències per inundacions?

Va dir el Batle, que ara, amb tot el que ha passat, és el moment de posar-se amb aquest tema. A veure si aviat està arreglat.

2.- Ja s’ha fet la sonometria o s’ha acordat alguna cosa respecte a les campanes del campanar en horari nocturn?

No encara. Esperem que sigui ràpid i es compleixi la normativa.

Comentaris

Erika Dobos

Tratament Impotriva Parului Alb

Erika Dobos | 19/07/2021, 23:23

Buna ziua! Aveti fire de par albe? Sau ati albit in totalitate?
Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care cei din jurul dumneavoastra spun ca ati imbatranit si va trateaza ca atare.

Doriti sa aratati mult mai tineri? Scapati de parul alb!
Atat de simplu este.
Totusi, vopsitul parului nu este o solutie!

Daca vopsiti parul, se vede ca este vopsit, iar dupa 1-2 saptamani, se vad radacinile albe.

Care este alternativa?
Singurul tratament care pur si simplu stimuleaza organismul sa produca din nou culoarea naturala a parului.
Inca din primele 2 saptamani de utilizare, veti scapa de parul alb, daca folositi produsul conform instructiunilor din cutie.

- Functioneaza atat pentru FEMEI, cat si pentru BARBATI.
- Functioneaza indiferent de varsta. Chiar si la 80-90 de ani.
- Nu contine alergeni, amoniac, sau substante nocive.
- Este ideal pentru femeile insarcinate sau care alapteaza.
- Poate fi folosit chiar si de persoanele care se afla sub diferite tratamente sau care au restrictii la vopsea de par.
- Poate fi folosit chiar si de barbatii care au implant de par, daca au trecut 6 luni de la implant.

Acest tratament se numeste Hair Elixir si este produs de Sereni Capelli.
Acesta este SINGURUL produs de acest gen! Singurul care trateaza cauzele parului alb si ajuta parul sa isi recapete culoarea naturala.

Din pacate, dupa aparitia produsului nostru, au aparut mai multe produse care se promoveaza a fi similare cu Hair Elixir de la Sereni Capelli, insa in realitate acestea contin pigmenti de vopsea (fitopigmenti), sau alte substante de colorare a parului.

Va garantam ca Hair Elixir este singurul produs de acest gen si pentru a va convinge, va garantam banii inapoi in 14 zile daca nu sunteti multumiti de rezultate.
Noi promitem ca in primele 13 zile veti obtine suficiente rezultate incat sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta.
Totusi, daca exista chiar si cel mai mic motiv care va nemultumeste, ne puteti contacta chiar si in ziua a 14-a pentru a returna produsul achizitionat si noi va returnam integral banii pe produs si pe transport, iar taxa de transport pentru returnarea produsului, o achitam tot noi.

Puteti comanda direct de pe site-ul ofcial www.serenicapelli.ro

P.S. Nu dati reply la acest mesaj, acesta nu va ajunge nicaieri.
Pentru orice intrebari aveti, va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului oficial.

Va multumim.

Expulsionista forever

Abominació electoral

Expulsionista forever | 20/11/2018, 14:17

Arriba la notícia que em fa ganes de vomitar:
Els partits polítics podran enviar propaganda electoral al mòbil sense el teu consentiment.
www.lalertacanal.cat/els-partits-politics-podran-enviar-propaganda-electoral-al-mobil-sense-el-teu-consentiment/

De veres, que aquests terroristes no aprenen mai a no fer una abominació com el que faran l'any que vé.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb