URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Controlar els salons de joc i combatre la ludopatia

Alternativa | 25 Febrer, 2019 22:13

A Alternativa presentam al proper ple una moció per limitar l'horari d'obertura de les cases d'apostes al municipi i regular-ne la publicitat.
En els darrers anys estam veient com proliferen els negocis de les sales d'apostes i de joc: una veritable epidèmia i una nova problemàtica d'adicció que afecta especialment a la gent més jove i de classe treballadora. En una gran operació de rentat de cara, aquestes grans empreses han aconseguit blanquejar les apostes, associant-les a les connotacions positives del món de l'esport i amb la complicitat de clubs i esportistes famosos que no dubten a fer publicitat d'un negoci que arruïna a milers de famílies.


A Pollença tenim actualment 3 locals d'aquest tipus: un Betpoint a Pollença, i un Fun Games i un Codere al Port i, tot i que la llei autonòmica que ho regula estableix que no es poden ubicar en les zones d'influència de centres educatius, parcs, etc., dos d'ells estan ben aprop d'un parc infantil, ja que quan varen obrir, no estava en vigor la reglamentació de les zones d'influència. A més, resulta que aquests locals (que a més de jocs i apostes tenen servei de bar vinculat al joc) tenen obert les 24 hores del dia, amb el que s'estan normalitzant com a llocs de socialització i oci per a la joventut (i no només) que hi va a seguir de festa quan els bars han tancat.


Tot i les enormes limitacions que a nivell municipal tenim per regular, limitar o impedir la proliferació d'aquests negocis i la seva publicitat, des d'Alternativa hem presentat una moció que es debatrà al ple municipal del proper dimecres per, a banda d'obrir el debat sobre els efectes nocius d'aquests locals, incidir en un aspecte que sí que es de la nostra competència, com és l'horari d'obertura i tancament. Igualment, la moció també inclou un acord relatiu a estudiar de quina manera, a traves de les ordenances municipals de publicitat o ocupació de la via pública, es pot limitar la seva publicitat.

 

 

 

Comentaris

Howard Coronado

Tratament Impotriva Parului Alb

Howard Coronado | 19/07/2021, 23:23

Buna ziua! Aveti fire de par albe? Sau ati albit in totalitate?
Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care cei din jurul dumneavoastra spun ca ati imbatranit si va trateaza ca atare.

Doriti sa aratati mult mai tineri? Scapati de parul alb!
Atat de simplu este.
Totusi, vopsitul parului nu este o solutie!

Daca vopsiti parul, se vede ca este vopsit, iar dupa 1-2 saptamani, se vad radacinile albe.

Care este alternativa?
Singurul tratament care pur si simplu stimuleaza organismul sa produca din nou culoarea naturala a parului.
Inca din primele 2 saptamani de utilizare, veti scapa de parul alb, daca folositi produsul conform instructiunilor din cutie.

- Functioneaza atat pentru FEMEI, cat si pentru BARBATI.
- Functioneaza indiferent de varsta. Chiar si la 80-90 de ani.
- Nu contine alergeni, amoniac, sau substante nocive.
- Este ideal pentru femeile insarcinate sau care alapteaza.
- Poate fi folosit chiar si de persoanele care se afla sub diferite tratamente sau care au restrictii la vopsea de par.
- Poate fi folosit chiar si de barbatii care au implant de par, daca au trecut 6 luni de la implant.

Acest tratament se numeste Hair Elixir si este produs de Sereni Capelli.
Acesta este SINGURUL produs de acest gen! Singurul care trateaza cauzele parului alb si ajuta parul sa isi recapete culoarea naturala.

Din pacate, dupa aparitia produsului nostru, au aparut mai multe produse care se promoveaza a fi similare cu Hair Elixir de la Sereni Capelli, insa in realitate acestea contin pigmenti de vopsea (fitopigmenti), sau alte substante de colorare a parului.

Va garantam ca Hair Elixir este singurul produs de acest gen si pentru a va convinge, va garantam banii inapoi in 14 zile daca nu sunteti multumiti de rezultate.
Noi promitem ca in primele 13 zile veti obtine suficiente rezultate incat sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta.
Totusi, daca exista chiar si cel mai mic motiv care va nemultumeste, ne puteti contacta chiar si in ziua a 14-a pentru a returna produsul achizitionat si noi va returnam integral banii pe produs si pe transport, iar taxa de transport pentru returnarea produsului, o achitam tot noi.

Puteti comanda direct de pe site-ul ofcial www.serenicapelli.ro

P.S. Nu dati reply la acest mesaj, acesta nu va ajunge nicaieri.
Pentru orice intrebari aveti, va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului oficial.

Va multumim.

Expulsionista forever

Re: Controlar els salons de joc i combatre la ludopatia

Expulsionista forever | 02/03/2019, 21:24

On siguin les consoles de videojocs sense on-line, que treguin de sobre els salons de joc.
Genesis does what salons de joc don't.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb