URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Limitacions a les cases d'apostes. Ple ordinari de Febrer

Alternativa | 27 Febrer, 2019 11:44

Avui hi ha sessió ordinària de l’AJUNTAMENT PLE. Presentam una moció per habilitar un espai destinat a habitatges d'acollida temporal per a persones en situació d'especial vulnerabilitat.  A les 20.00 hores a la Casa Consistorial. Podeu assistir-hi de públic o seguir-ho en directe per Ràdio Pollença, al 107.9FM o a http://www.xn--radiopollena-udb.net/ Al nostre perfil podreu seguir la votació

 ORDRE DEL DIA:

1-Aprovació definitiva del Pla de Desenvolupament Turístic Municipal
 
Es tracta de resoldre les al·legacions que s'han presentat i aprovar-ho definitivament.Noltros no hem fet al·legacions, així com tampoc hem participat en la seva elaboració, perquè va en la línia absolutament contrària a la que hauria d'anar. Si féssim cap al·legació hauria d'haver estat una esmena a la totalitat. 

2- Reconeixement extrajudicial de crèdits 1-2019
 
Són factures que s'han de dur a aprovació de ple perquè corresponen a l'exercici anterior (2018), ja sigui perquè han estat registrades el 2018 o perquè encara que hagin estat registrades el 2019 corresponen a serveis del 2018. 

3- Dació de compte de resolucions de batlia amb objeccions de l'interventor
Es finalitza la legislatura igual que va començar amb un gran nombre de pagaments irregulars amb informes contraris d'intervenció.

4-Informació de l'execució del pressupost 2018
 Podem veure les diferències d'entre el que havien pressupostat i el que realment s'ha fet o ingressat.

5- Moció d'Alternativa per controlar el joc

Moció per limitar l'horari d'obertura al públic de les cases d'apostes (i si se pot limitar alguns aspectes de publicitat). 
En els darrers anys estam veient com proliferen els negocis de les sales d'apostes i de joc: una veritable epidèmia i una nova problemàtica d'adicció que afecta especialment a la gent més jove i de classe treballadora. En una gran operació de rentat de cara, aquestes grans empreses han aconseguit blanquejar les apostes, associant-les a les connotacions positives del món de l'esport i amb la complicitat de clubs i esportistes famosos que no dubten a fer publicitat d'un negoci que arruïna a milers de famílies.
 
Anirà també per urgència (ja que el periode d'al·legacions acabava el mateix dia de la comissió informativa i no es podia dictaminar), una rectificació material de la modificació del reglament d'honor i distincions per tal que s'usi un llenguatge inclusiu i la presidència del jurat sigui compartida entre el batle i el regidor o regidora d'igualtat. 
 
Com sempre hem presentat un bon grapat de precs i preguntes 


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb