URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contractació il·legal a EMSER

Alternativa | 18 Juliol, 2019 13:17

Des d’Alternativa denunciam la incorporació d’un nou treballador sense seguir cap dels procediments legalment establerts d’aplicació a l’empresa municipal de serveis de Pollença, EMSER 2002 S.L.U.  

La setmana passada l’empresa municipal de serveis va contractar un nou treballador sense haver seguit cap dels procediments legalment establerts en el seu Conveni Col·lectiu, segons ens han informat els delegats de personal després d’una conversa amb el gerent per a demanar-li sobre el procediment seguit per aquesta nova incorporació els va respondre que s’ha fet per ordre de la la tercera tinent de batle, la Sra. Francisca Cerdà Nadal (Tots per Pollença), futura responsable d’EMSER.

Es veu que el nou equip de govern, TOTS, UMP i PP, que intenta demostrar que ha arribat al consistori per a fer complir la llei -així ens ho demostren amb la mediatització dels contractes dels concerts, o el projecte de la peixateria, per exemple- no percep la normativa laboral tant vàlida com la de contractes del sector Públic i  deu confondre la direcció de l’empresa amb la propietat d’aquesta. D’altra banda, hem de dir que, ens desconcerta la actitud del gerent que amb un salari proper al del nou batle (50.000 €) no assumeixi, ni hagi assumit mai, cap tipus de responsabilitat, ja que la contractació de personal sense seguir cap tipus de procediment no és per ell una pràctica nova (el 2015, fou el darrer pic).

Amb això, esperem que les possibles sancions per incompliment en matèria laboral a partir d’ara se’n faci càrrec el responsable directe d’aquests i no els ciutadans mitjançant els impostos que paguem i com a propietaris l’Empresa Municipal.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb