URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la pujada de preus de l’Escoleta

Alternativa | 27 Juliol, 2019 00:04

A Alternativa Per Pollença estam en contra de la pujada de preus de l’escoleta d’educació infantil La Gola, a favor d’avançar cap a la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys i fer una nova escoleta pública a Pollença.

Al darrer ple s’ha aprovat inicialment una pujada dels preus de la única escola municipal d’educació infantil de Pollença, La Gola, amb els vots a favor de l’equip de govern dretes (Tots, PP, UMP) i el PI, l’abstenció de Unides Podem i els vots en contra de Junts i el nostre. En dos plens hem vist quines són les prioritats i l’alçada moral del nou govern de dretes; al primer es pugen el sou de forma desorbitada, i al segon pugen els preus d’un servei tan fonamental com el de l’educació de 0 a 3 anys.

La pujada de preus farà que el cost per a les famílies pugi entre 30 i 70 euros mensuals, en funció dels serveis als que s’opti. Pujada que es fa a pesar que al final de la passada legislatura les famílies varen presentar a l’Ajuntament una comparació dels preus de les escoletes públiques dels municipis propers i tots tenien preus per davall del preu anterior que ara a més a més es pujaran. Una pujada que és totalment injustificada en un Ajuntament amb més de 28 milions d’euros de superàvit i sobretot quan parlam d’un tema tan important com l’educació de 0 a 3 anys, que consideram ha de ser gratuïta. Igualment no és de rebut canviar els preus quan ja s’han fet les preinscripcions i matrícules i han informat als pares i mares amb un preu que no serà el que acabaran pagant.

A Alternativa demanam que no es puguin els preus, que s’avanci cap a la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys i que es posi en marxa un projecte per una escoleta nova a Pollença ja que les places públiques existents actualment són totalment insuficients.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb