URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El regidor de festes disposat a prevaricar

Alternativa | 03 Setembre, 2019 23:02

El regidor de festes de Pollença , Josep Lluís Pons (Tots per Pollença) ha declarat estar disposat a prevaricar incomplint la Llei de Protecció animal.

En una entrevista a la premsa local (Punt Informatiu) s’ha demanat al regidor de festes de Pollença, Josep Lluís Pons (Tots per Pollença) si estava disposat  a arriscar-se a ser sancionat per posar un gall al Pi de Sant Antoni, després de la polèmica generada per unes de les primeres declaracions del batle. La seva resposta va ser que sí que s’arriscaria si el batle li dóna suport, encara que s’hagi de pagar una multa de 1.500 euros. Agraïm aquestes declaracions que ens facilitaran la denúncia per prevaricació en el cas que realitzi aquesta actuació.

Pensam que el regidor encara no distingeix entre el que són comentaris que podia fer com a ciutadà a la barra d’un bar i el què significa ser un càrrec públic.  Col·locar el gall al pi significaria incomplir la Llei 1/1992, de 8 d’abril, de Protecció dels Animals que viuen en l’entorn humà, i no suposaria només una multa per a l’Ajuntament (o sigui, per a tots els contribuents) sinó també, per part nostra, una denúncia per prevaricació al regidor de festes i al batle en el cas que li doni suport.

Volem recordar al regidor de festes de Pollença que en el darrer Sant Antoni no hi va haver gall dalt del pi i la festa es va desenvolupar amb el mateix èxit de sempre. Li recomanam a ell i al batle que en comptes de crear problemes nous es dediquin a guanyar-se el sou solucionant els existents.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb