URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT DE POLLENÇA HA DE DIMITIR.

Alternativa | 12 Maig, 2006 10:49 | facebook.com twitter.com


Des d’ Esquerra Unida-els verds de Pollença volen donar nostre suport a la denúncia feta per l’Associació Nacional per la Protecció i Benestar dels Animals contra la Societat de Caçadors de Pollença i l’Ajuntament de Pollença. És la segona vegada que l’Associació ANPBA denúncia a l’ Ajuntament ( la primera va ser per la utilització del gall al pi de S. Antoni).

El fet denunciat ara és la “ gran tirada social”, tir a 12 guatllares amollades amb tub mecànic, però el més greu és que aquest acte, que incompleix la Llei de protecció d’animal, va ser organitzat i subvencionat per l’Area de Medi Ambient de l’ Ajuntament de Pollença, i que el regidor de Medi Ambient; Joan Comas del Partit Popular havia estat avisat, dies abans de l’acte, de la il·legalitat d’aquest tir a la guatllara.

Per considerar que aquest fets són molt greus i que una persona que dona suport a espectacles d’aquesta índole no pot ser regidor de Medi Ambient, demanam la seva dimissió.

Igualment demanam que l’ajuntament de Pollença compleixi la legislació referent a la protecció d’animals i retiri tant el gall del pi de S. Antoni com l’anyell de la festa de les àguiles.


Comentaris

Hans

turgut-fralokus

Hans | 08/06/2007, 05:58

No soc d'EU. I no escolt lo que diuen, dic el que veig, i no tinc a llegir Aristòtil abans d'opinar. Si el PP diu que es el gran defensor dels treballadors, evidentment no m'ho crec. I aixó d'estimar els animals es relatiu. Adolf Hitler també estimava el seu cà, però devia ser l'unic que estimava. Es veu que no havia llegit Aristòtil.

Pepe

Sí que va ser complicat

Pepe | 05/06/2007, 21:12

Realment el tema es va complicar molt per les argúcies legals que utilitza el PP de utiltizar les lleis d'acompanyaments de pressuposts per canviar coses que res tenen que veure amb el tema.
Va ser la primera vegada que vaig sortir al Part Forana el meu nom , evidentment per dir que havia ficat la pata.

fralokus

Re: EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT DE POLLENÇA HA DE DIMITIR.

fralokus | 05/06/2007, 20:55

Per aquest puta assumpte vaig sofrir la major humiliació que he hagut de suportar en la meva vida, gràcies a gent com Pepe i a Joan Comas, sí sí Joan Comas, no ho vaig manar tot a prendre per cul.

En principi se'm va acusar d'una denúncia que no vaig fer, després quan tinc tota la documentació del que ha passat, he de quedar malament amb Esteban de la ràdio per raons que no vénen al cas i empassar-me la veritat que mai en Pollença s'ha sabut.

Després he d'aguantar en tots els diaris de la Part Forana i en un especialment, la foto de la JD dels caçadors amb tots els regidors i el Batle com si ells fossin els nins bons i els volem fotre la diversió.

Pepe, sap el que vaig passar jo aquells dies i és una ferida que tinc oberta i que em va causar trobar-me enmig d'un foc creuat.

Tot just us dic que si entra un govern que digui cridar-se progressista a en la Comunitat, el primer que faré serà demanar hora al Conseller o Consellera de medi ambient i que per Llei de Pressupostos o com li de la gana derogui aquesta modificació cruel, sàdica i indigna del ser humà.

Si no ho fan li donaré la raó a Turgut, que diu:

"Tipicament:
si els del PP diuen que estimen els animals, son electoralistes i falsos
si ho diuen els de EU son uns ecologistes de bons de veres
mmmmm.... quolcu va faltar a les classes de lògica aristotèlica"

URXELLA

Re: EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT DE POLLENÇA HA DE DIMITIR.

URXELLA | 05/06/2007, 18:42

JO CREC QUE AIXO NO ES VERA

turgut

tipic

turgut | 05/06/2007, 17:43

Tipicament:
si els del PP diuen que estimen els animals, son electoralistes i falsos
si ho diuen els de EU son uns ecologistes de bons de veres
mmmmm.... quolcu va faltar a les classes de lògica aristotèlica

Hans

peus al terra

Hans | 05/06/2007, 16:59

La defensa dels animals i del medi ambient, encara que sigui en pla "betlemet" dona vots, afortunadament, i s'hi apunten tots, fins i tot els del PP, entre Urbanització i Urbanització, sopar de vadella, permisivitat en la caça i assistencia als toros. Certamenbt hi ha tècnics que ho arreglen bastant be, i fins i tot regidors que deixen fer un poc de feina útil, entre paripé i paripe electoraliste. Aixó de que els bones persones( de conveniencia) estimen els animals, però no en tenen cap a casa seva, hem fa sospitar, sobre tot quan viven al camp i tenen terreny de sobres.

pepe

legislació

pepe | 15/05/2006, 16:58

Si voleu consultar la legislació autonòmica, llei 1/92 del 8 d'abril sobre protecció d'animals, la podeu trobar a http://www.anaaweb.org/legislacion/baleares.pdf
tàvec

Els bons són els tècnics.

tàvec | 12/05/2006, 16:53

Personalment pens que són els tècnics de medi ambient els que fan molt bona feina a Pollença. El senyor Comas ja va confesar al principi d'aquesta legislatura que de medi ambient no sabia res, i el millor que ha fet és deixar la feina en mans dels tècnics. Estic segur que els tècnics no han donat el seu vistiplau a subvencionar auqesta salvatjada. Aquest asumpte no solament "empaña" la seva labor sinó que demostra una incapacitat notabe per gestionar el medi ambient.
Miguel Sánchez

Se me olvidaba

Miguel Sánchez | 12/05/2006, 15:03

Por cierto, la mayoría de los Ayuntamientos ceden sus animales a "Natura Park" que recibe una cantidad por cada animal recogido y llevado a Son Reus, gracias al Sr. Comas estamos consiguiendo sacrificar solo los animales irrecuperables (enfermos y antisociales), quizás sin el Sr. Comas los perros irían a Son Reus con un sentencia de muerte debajo de cada pata. Supongo que IB3 mañana o el domingo pasarán las imagenes que han rodado hoy en el refugio, y "no hemos cobrado derechos de imagen", naturalmente esto último es broma, pero a las buenas personas sean del PP, PSOE o del partido que sean hay que apoyarlas.
Miguel Sánchez

Pues no tengo subvenciones

Miguel Sánchez | 12/05/2006, 14:57

No hay subvenciones, son pagos de facturas con IVA y IRPF y todas las declaraciones que hagan falta y el personal dado de alta en la Seguridad Social, sigo pensando lo mismo es una salvajada que no debería existir pero si la Ley lo permite poco puedo hacer, y me ratifico que el Sr. Comas es el adalid del refugio de animales de Pollensa, y se muy bien porque lo digo. Por cierto mi teléfono 628461240, y le puedo mostrar lo que quiera y como trabajamos con entidades oficiales ni euro "B", y hace dos años que tenemos "perdidas" cubiertas por los donativos de nuestros socios. También le invito a mi bloc del animalista convencido aquí también en Balearweb.
Tomeu del Lloquet

Dimissió

Tomeu del Lloquet | 12/05/2006, 14:06

Senyor Miguel Sanchez, no dubto de que no han denunciat al senyor Comas, i dubto molt més de que la seva moral el faci denunciar-lo, els diners per damunt de tot. I no s'ofengui però si no ho ha fet ho hauria de fer, és un salvatjada contra els animalsm, i vostè, en teoria, els protegeix. Però com ja he dit, aquí fa olor a diners, sinó com algú amant dels animals escriuria coses com:"Sr. Comas aunténtico adalid del refugio de animales de compañia de Pollensa,y no creemos que este asunto empañe una gran labor que está llevando al frente del area de Medio Ambiente". Diners!!! aquí fa olor a subvencions! No, alerta, que ens tanquen l'aixeta! El senyor Comas ha consentit una vertadera salvatjada i qui l'hauria de denunciar acota el cap...malament anam!
Miguel Sánchez del Refugio de Anilales

Es una salvajada pero desde el refugio apoyamos al Joan Comas

Miguel Sánchez del Refugio de Anilales | 12/05/2006, 12:22

Desde aquí quiero desmentir la noticia que circula por Pollensa de que el refugio de animales o yo han puesto esa denuncia. La denuncia nace en la información recogida en una de las muchísimas webs que circulan en la red sobre caza y pesca, que anunciaban dicha tirada. Es cierto que yo estuve en la "tirada" pero para una consulta profesional ya que buscaba un campo de tiro al plato o deportivo para unos clientes míos. Aunque compartamos el sentimiento por los animales, desde el refugio apoyamos la gestión del Sr. Comas aunténtico adalid del refugio de animales de compañia de Pollensa,y no creemos que este asunto empañe una gran labor que está llevando al frente del area de Medio Ambiente, dado que el Ayuntamiento no tiene competencias en asuntos de caza y pesca y debe subordinarse a las Leyes dictadas desde los Entidades de la Comunidad Autonoma de la Islas Baleares. Un saludo a todos.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb