URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Part Forana el periòdic que pagam

Alternativa | 18 Maig, 2006 22:30 | facebook.com twitter.com

Per primera vegada en tres any d'intensa feina la publicació Part Forana s'ha dignat a citar a Esquerra Unida-els verds de Pollença, evidentement per criticar la nostra precipitació al tema de les guàteles.

D'aquesta publicació ens cridan l'atenció un parell de coses.

- La feinada de Gabriela Corrazo, 17 articles a cinc pobles diferents.
- La bona col·locació que ha trobat l'anterior superperiodista d'aquesta publicació Henry Alexandre Pinto nomenat assessor tècnic de la recent creada conselleria d'immigració., amb efectes des del dia 26 d'octubre del 2005 amb una retribucions anuals de 46.897,07 euros (Bocaib 28 d'abril del 2006).
- Que darrerament a la portada sempre surt el Partit Popular de Pollença. A l'interior es solen alternar amb Unió Mallorquina,
- Que sigui repartit amb una gran eficàcia per tota Pollença, porta per porta.


Sense relació amb tot l'anterior, també ens crida l'atenció que després de publicar el númeor 1 de la seva revista Populars, fa temps, el Partit Popular encara no hagi  publicat el número 2.  No fa falta.

Comentaris

Gabriela

Graciès Pepe

Gabriela | 17/08/2006, 18:33

Graciès Pepe por els teus comentaris. Ahora prosigo en castellano...mi trabajo es el mejor del mundo, tal como lo definió Gabriel García Máruqez "el mejor oficio del mundo". Pero... siempre hay un pero, se trabaja mucho y se gana poco y pocas veces te reconocen el trabajo hecho. Pero lo importante es comunicar, y que sea donde sea que esté publicado el artículo, que el lector piense y lea entre líneas ya que es donde más se dicen las cosas. Un saludo, Gabriela Corrazo
pepe

Gabriela, una esperança?

pepe | 19/06/2006, 11:58

L'altra dia a la roda de premsa per rebutjar el canvi de batlia vaig poder parlar telefònicament amb Gabriel Corrazo, i la veritat és que em va sorprendre pel seu interés i simpatia. És uruguaia i fa poc que ha vengut a Mallorca, fa feina pel Mundo i Part Forana.És complicat fer feina a aquests diaris però pens que gràcies a ella alguna cosa ha millorat.
J de l'O

I l'altra no el pagam?

J de l'O | 10/06/2006, 16:58

Tambe pagam la porqueria de PiP i mos hem d'estrenyer un ou!
pepe

capacitat de feina

pepe | 20/05/2006, 08:26

Ahir vaig anar a veure a Leo Bassi a Lloseta i al Part Forana del Raiguer em vaig trobar que també escriu Gabriela, 7 articles, una màquina.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb