URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Leo Bassi, la Biblia i les guàtleres.

Alternativa | 20 Maig, 2006 10:53 | facebook.com twitter.com

La meva ment racional no trobava sentit al tir a la guàtlara i intentava cercar respostes. Havia consultat inclòs foros de caçador com el de www.canana.com i res la majoria dels caçadors deien que era indecent, una deshonra, que no era civilitzat competir amb mort, que no era caça (paraules textuals). Un caçador deia que el que passa és que corren apostes i que era una activitat plena de voltors que volen treure doblers.

El president de l’associació de caçadors de Pollença va donar la seva explicació a la ràdio municipal; no volem canviar la tirada a la guàtlara pel tir al plat per què el tir al plat és SEC, o sigui què és el qui l’agrada? ho va repetir dues vegades. Jo no puc creure que els que els agradi a tots els tiradors sigui la sang i la calor de l’animal.

Finalment ahir al teatre de Lloseta Leo Bassi m’ha explicat per què hi ha gent capaç de disfrutar amb la tirada a la guàtlara. L’explicació és a la Biblia. I el va explicar en dos fragments:

Al Gènesis Leo ens demanava per què els animals van ser expulsat del paradís si no havien fet res? Per què no es va expulsar simplement a Adán i Eva? I l’altra gran pregunta de Leo és per què Josué va ordenar exterminar no solament a totes les persones sinó també a tots els animals de Jericó? Què havien fet els animals?


Comentaris

Pepe

Leo Bassi contesta

Pepe | 22/05/2006, 09:30

Vaig escriure a Leo Bassi ( a la seva pàgina web http://www.leobassi.com/ i no va tardar res en contestar que pensava que aquestes barbaritats ja no es feien i que el que havian de fer és a anar als hotels i diaris anglesos. La butxaca és la única qüestió que importa a aquesta gent i a Anglaterra els moviments de portecció dels animals són molt forts.
pepe

Més inri

pepe | 20/05/2006, 10:59

No solament es fan sinó que van canviar la llei de protecció animal amb una llei d'acompanyament pressupuestari per poder fer-ho. Som la única comunitat que ha fet això.
Xim

Refotre

Xim | 20/05/2006, 10:58

Encara es fan aquestes barbaritats en la nostra illa. Quin disbarat.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb