URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Petita opinió sobre el congrés del PSM.

Alternativa | 30 Maig, 2006 22:15

Pens que al congrés del PSM solament s'ha votat la possibilitat de negociar per formar un bloc (paraules textuals de Gabriel Barceló al Diario de Mallorca) i que l'actitut dels perdedors és irresponsable i poc respetuosa amb la votació. Tan greu es conversar amb partits amb els que a s'ha anat plegats i que tenen més similituts que diferències?

A Pollença segons la premsa el PSM no té clara la seva postura, pensam que no passa res per parlar, negociar... Hem fet feina conjunta molt bé a Progressistes(solament un detall la nostra revista Urxella va ser la primera que va publicar a la seva portada a la candidata conjunta Nanda Ramón) hem coincidit a la majoria dels temes... Clar que als dos partits hi ha recels i diferències però hi ha molts de coincidències i al manco s’ha de parlar, sinó pens personalment que els votants no ens perdonaran. I tu que opines?




Comentaris

pepe

Personalismes

pepe | 02/06/2006, 18:28

Respecte al que dius Joan, el problema dels interesos personals pens que és comú a tots els partits, per desgràcia.Però crec que en aquesta ocasió alguns amb el seu personalisme s'han excedit i precipitat i no solament han fet mal al PSM sinó a l'esquerra en general. Havian d'haver esperat i no prendre decisions en calent. A Pollença sembla que ha hagut una mica de sens i avui el diari Balears deia que l'assembblea del PSM de Pollença ha aceptat la decisió del congrés.Al manco parlarem.
Joan Barceló

UN PSM SENSE FUTUR

Joan Barceló | 02/06/2006, 15:07

els darrers anys el PSM s,ha anat podrint i sembla que ningú està interessat en fer canviar les coses per bé del partit, sinó que es dona més importància als interesos personals. Tal és el fet que la imatge que estan donat és tan negativa que els mallorquins ja no volen deixar en mans de dit partit, i això es podrà comprovar en les properes eleccions.
Pepe

Opinions

Pepe | 01/06/2006, 20:38

Ahir a la ràdio municipal el regidor Biel Cerdà va deixar clar que la postura dels dos regidors del PSM a Pollença ( Biel i Miquel Clamor) era contrària a fer el Bloc en aquest moment. A la vegada dins l'assemblea deL PSM de Pollença hi ha gent qque si que es partidaria de fer la coalició
T. Lloquet

Re: Petita opinió sobre el congrés del PSM.

T. Lloquet | 01/06/2006, 08:04

Es veritat que és irresponsable l'actitud dels perdedors...però s'ha d'entendre que negociar o xerrar presuposa la voluntat d'anar junts, i si no es te aquesta voluntat des d'un principi és llògic que passi el que passa...hi ha qui creu que no és ètic militar en un projecte en el qual no creu...es poden passar petites discrepàncies però no una línia política diferent i contraria al que penses. I això no només ho dic pel PSM, que per lo menys han decidit si volen o no negociar.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb