URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coherència i falta de comprensió de Matas.

Alternativa | 04 Juny, 2006 21:54 | facebook.com twitter.com

" En referencia a la moción de censura de Muro, el presidente Jaume Matas no entiende que se haga alcalde al partido menos votado". Diario de Mallorca 4-06-06.

 "El Consell quedà constituït per 16 consellers del PP, 9 del PSOE, 3 del PSM, 3 d’UM i 2 EU-Els Verds. Aquests resultats donaren resultat a un nou escenari polític al Govern de Mallorca, i es signà el pacte de governabilitat entre el Partit Popular i Unió Mallorquina. Maria Antònia Munar (UM) fou reelegida presidenta amb els vots del seu partit i els del Partit Popular" Pàgina de Mª Antònia Munar també coneguda com pàgina del Consell de Mallorca.


Comentaris

pepe

No al correbou

pepe | 05/06/2006, 17:22

Miquel no crec que deixen de fer el correbou, UM i PSOE en general no són partits que destaquina per la seva coherencia ideològica i si pensan que poden perdre un parell de vots no faran res.
pepe

Ramón no és un trànsfuga

pepe | 05/06/2006, 17:19

Totalment d’acord , tinc molt clar que Ramón Quetglas no és un trànsfuga i que la moció de censura no es fa en dos dies, avui a una entrevista al DM Ramón s’explica molt bé. Però com tu dius el PP i el mundo fan tot el possible per aprofitar la divisió al PSM i pens que el millor seria que Ramón tornés al PSM al manco fins que acabés la legislatura, l’altra solució és deixar la seva acte al partit pel que va ser triat. Avui mateix la filla d’una regidora de CDM em parlava del tema i la paraula trànsfuga la tenia gravada com solament la dreta sap gravar aquestes mentides. El que tinc molt clar també és que Matas no té cap coherència ni moral per parlar de trànsfugues o de minories que governan. Esper que realment sigui una etapa de feina i progrés per Muro, encara que am UM a l'ajuntament em sembla difícil .
Miquel de BALDEA

¿Progrés a Muro?

Miquel de BALDEA | 05/06/2006, 08:36

A veure si és veritat que el progrés i el segle 21 arriba A Muro, un bon exemple seria no fer correguda de bous per les festes. Una salutació
Rafel Gelabert

La moció de Muro, una nova etapa de progrés

Rafel Gelabert | 05/06/2006, 08:30

La situació politica de Muro està de la següent manera: CDM ( dreta) 4 regidors PP 2 regidors UM 4 regidors PSOE 2 regidors PSM 1 regidor En les eleccions de 2003 la coalició CDM-PP van passar de 8 a 6 regidors perdent així la majoria absoluta i passaren a governar amb minoria després que CDM fou la llista més votada amb 168 vots més que UM. El que era regidor del PSM (Pau Mateu) donà suport puntualment als temes que li interessaven al CDM-PP, i al batle Ramis li va anar molt bé fins que dimití Mateu per donar pas a Ramon Quetgles. Tot i que seguia a l'oposició juntament amb UM i PSOE formant la majoria absoluta de l'Ajuntament Ple. L'entesa entre les 3 formacions va fer que es registrés la moció quan el PSM formava el congrès en el que guanyà el BLOC. El PSM de Muro i el comitè al no sentir-se identificats amb el BLOC van dimitir del PSM. És idò tràsfuga en Ramon? Per mi no, perquè estava a l'oposició i hi segueix, tot essent la majoria els qui hi estan. L'únic que canviarà el 14 de juny és que la majoria absoluta de l'oposició passarà a l'equip de govern, i la minoria passarà a l'oposició. El PP i el Mundo amb tota la seva cara el tracten de tràsfuga, quan Ramon mai ha estat ni de l'equip de govern ni molt manco del PP-CDM A partir del 14 de juny s'obre una etapa de feina i progrés en el poble de Muro, amb gent amb iniciatives i il·lusió per fer feina, no com l'actual equip de govern.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb