URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CANVI DE BATLE A POLLENÇA.

Alternativa | 16 Juny, 2006 15:28 | facebook.com twitter.com

LA BATLIA PEL MILLOR POSTOR

En primer lloc pensem que el fi no justifica el mitjans i que els pactes s’han de fer damunt programes electorals no negociant unes inversions necessàries fetes amb doblers públics. Què hagués passat si UM no arriba a pactar amb el PP, simplement que aquestes inversions, alguna de les quals era esència no s’haguessin fet. És això democràtic? Pensam que aquest pacte ha estat més a prop de ser un xantatge que una altre cosa. Es fa molt de mal a la idea de democràcia i a la política en general fent aquest mercat amb nostres doblers.

En segon lloc durant aquest tres anys Tomeu Cifre Ochogavia ha demostrat ser un pèssim regidor d’hisenda i personal: Molt de retràs de la presentació del pressupost municipal, enfrontaments amb el personal de l’ajuntament que han arribat al jutjat i nul·la labor com assessor de Matas ( falta de coordinació entre l’ajuntament i el govern als temes de la xarxa d’aigües pluvials de la primera línia del Port o de totes les obres que s’han fet al port):

En tercer lloc Tomeu Cifre Ochogavia diu que és moderat i jove, el problema és que el governarà però el poder el tindran uns altres, els bons padrins que ha tingut:

- JAUME FONT, padrí de la dona d’ en Tomeu que el va col·locar in extremis com cap de llista de la coalició PP-UMP, tras el fracàs del primer candidat Miquel Cifre Xumet.

- GUILLEM COLL “MITO”, president

d’UMP que va acceptar la coalició del PP, a canvi va ser col·locat com càrrec de confiança a Obres portuàries.. La gran promesa d’ aquesta coalició que era un pressupost propi pel Port no s’ ha complit. Els desastres que s`han fet amb Guillem al càrrec els podeu veure a la contraportada. A nosaltres personalment no es dona cap confiança.

- JAUME MATAS obsessionat per què el PP governés per primera vegada a Pollença i que va venir tres vegades per aconseguir el pacte amb UM., un pacte xantatge que es pot resumir; “ o pactes amb els meus o no hi haurà inversions”. Per facilitar més la feina deTomeu., que s’ha distinguit per la seva falta de dedicació al càrrec de delegat d’Hisenda i Personal, Jaume Matas li va nomenar assessor amb un sou de 46.000 euros. Això sí és un bon padrí.

- JOAN CERDÀ que a pesar de dir ser nacionalista i socialdemocrata? va a acceptar un vergonyós pacte a canvi d’unes inversions necessàries fetes amb nostres doblers. Es pacten programes, idees, l’altre és desvirtuar la democràcia. Joan és el responsable directe de que el PP governi a Pollença, un partit que ha demostrat ser cada vegada més de dretes; destruint territori, atacant el català, no acceptant es negociacions de pau amb ETA... podem …creure el problema és que Tomeu governarà però el poder el tindran altres... ELS PADRINS.

- En quart lloc volem recordar als pollencins que del temes del pacte-mercat signat entre UM i PP:

- La depuradora encara no compleix la legislació europea, no es fa la depuració terciaria i un any més la Unió europea ha suspens la qualitat de les aigües del Port.

- L’Auditori; s’hipoteca al municipi i no sabem quan s’acabarà de pagar, si quan el govern invertia tres milions, s’acabaria de pagar al 2020 ara quan s’acabarà de pagar?

- El Centre de dia de Pollença: El Govern només inverteix 600.000 euros que es pagaran fins 2016, d’un pressupost de 2,300.000 euros, la resta el posa l’ajuntament.

- La residència i centre del dia del Port de Pollença, un bon negoci per les empreses privades ( solar gratuït a canvi de un part dels serveis).

- La Gola. Solament s’ha comprat un 18 % dels 73.558 metres quadrats.

- Xarxa d’aigües pluvials de la primera línia del Port. Encara no s’ha fet per manca de coordinació entre ajuntament i govern, i per improvisació l’han de dedicar doblers que en principi eren per la Gola.

En resum l’únic aspecte positiu del canvi de batle és que Tomeu ha promès renunciar al seu sou d’assessor de Matas (46.000 euros).


Comentaris

pepe

Ens agrada la dialèctica

pepe | 18/06/2006, 17:43

Crec que em va costar molt que Tomeu em saludés ( va ser a la votació de "moros i cristians " de l'any passat per què pens que Tomeu no tenia clar que quan s'és un càrrec públic et poden criticar públicament. Per exemple hem demanat púlicament la dimissió de Joan Comas i sempre he xerrat cordialment amb él, la seva actitut és molt diferent. Pots demanr a molt d'empleats de l'ajuntament també et diran algo similar. Faltaria més que no ens donassi audiència, el dius com si fossi un favor. Una pena sinó participas més m'agrada la dialèctica ajuda a millorar. Repasa l'article, el bloc i la premsa parlant del que s'ha fet, s'ha deixat de fer i s'ha de fer, no disimules solament veus el que vols veure. Supòs que vas a votar al principi de la democràcia? quan el partit comunista va treure quatre regidors a Pollença. Bé t'he d'informar que a esquerra unida encara resta gent d'aquella época i posteriors
J de l'O

Vos deix

J de l'O | 17/06/2006, 22:24

No nec que te 3 regidors, evidentment, pero per aquesta regla de 3 no ho pot ser ningu batle, nomes voltros. Supos que la sva coalicio n'hauria d'haver tret 12 per ser-ho. No te deus haver esforçat molt per que te saludes, nomes haguessis anat avui a les 19 a l'ajuntament i segur que te dona la ma. Supos que com a partit politic ara te donarà audiència sense problemes. Prova-ho, veuras que no es tant dificil. Be, crec que vos deix que vos tireu floretes voltros tot sols. M'ho he passat molt be aquests dos dies, al manco aquest bloc ha parescut una tertulia i no un monòleg de miraguixes. De totes formes crec que vos ho passau millor sense jo, vos estimau mes que ningu vos faci cas. I mira que te dic, el dia que vegi que feis una oposicio de veres (xerrau del que s'ha fet i el que no, etc,... no de si aquest o l'altra te tal o qual padrino) promet plantejar-me votar-vos. De fet ja ho vaig fer una vegada fa molts anys, però clar, eren altres temps i altres persones.
Pepe

a O

Pepe | 17/06/2006, 17:25

has vist la pel·lícula Històira de O? Tens unes contradiccions una mica preocupants, quan dius que si fossem comunistes de vers es treuries el capell què vols dir, m'agradaria un exemple de comunista de veres per veure la teva idea de comunisme La teva argumentació de que els comunistes no poden tenir res, és un clàssic, haurias de repasar el manifest comunista, ja que els comunistes solament demanavan el fi de la propietat privada en referència als mitjans de producció ( terres, fàbriques...). Home aqui a Pollença un xalet és un mitjà de producció, però no tinc. Tens raó no he xerrat més de 10 minuts amb en Tomeu Cifre,em va costar cinc minutes simplement aconseguir que em saludés. Per cer com aquest blog no és la ràdio municipal on no ens deixau participar a la tertúlia política, aquí si podem obrir la boca, encara que la veritat t'ofengui.
Tomeu del Lloquet

Nota d'un dictador fals comunista

Tomeu del Lloquet | 17/06/2006, 16:51

Senyor J de l'O jo no soc comunista. Tampoc pretenc esser-ho. Ni molt menys dictador com vostè diu. Tampoc em fa falta parlar amb el senyor Cifre ja que no tenc res personal contra d'ell, sinó contra la seva opció política i la seva manera de fer les coses. Un exemple es el retard en els pressuposts o el sou que li pagam, etc. També li diré que és cert que el PP te tres regidors, no m'ho negarà? I és cert que nosaltres cap. Però precisament l'anul·lació de les persones i la personalització del poder és el que criticam i volem canviar. Cal una democràcia participativa. I si per pensar així em vol dir fals comunista o dictador doncs crec que no ho ha entès. per cert sàpiga senyor J de l'O que el partit del senyor Cifre encara no ha condemnat el règim franquista, llavors, com pot dir-nos dictadors.
J de l'O

FALSOS

J de l'O | 17/06/2006, 14:46

No has llegit be el missatge, he dit FALSOS comunistes. si fosseu comunistes de veres jo me trec el capell. Pero sou comunistes pels demés, per voltros, casa, cotxe i xalet. Per cert, per lo que tu dius veritats, se cert que no has xerrat mai mes de 10 minuts amb en Tomeu Cifre, si ho haguésis fet, segur que li podries retreure coses, però lo de que comandaran altres per ell, no. Ah, i una altra cosa, lo de que vàren treure només 3 regidors ja està molt mastegat per ser un argument vàlid. Amb aquest mateix argument voltros no podrieu ni obrir la boca.
Més sabonera...

Un exemple d'honestitat pepera

Més sabonera... | 17/06/2006, 10:33

Jaume Font actual conseller de medi ambient i primer padrí d'en Tomeu va ser condemnat a octubre de 1989 per delicte electoral a vuit mesos de presó menor, suspensió per a càrrec públic i del dret de sufragi, i a pagar 180 euros de multa. Font va emprar diversos documents d'identitat de persones mortes en la tramitació de vots per correu per a Sa Pobla .
Pepe

Història d'O

Pepe | 17/06/2006, 10:28

La veritat que sabonera per la boca és el que treu la COPE cada dia, nosaltres argumentam. Decissió democràtica? Ja, Ja torna a llegir l'article, o sigui per tú la democràcia és "Agafem els teus diners i amb ell negociem, si el teu poble vol una depuradora, un centre de dia....ja saps un any de PP i si governen uns altres res de res." De Marx hi ha una frase molt bona per definir la carrera cap a la batlia del PP: "El secreto del éxito es la honestidad. Si puedes evitarla, está hecho.", és de Groucho no de Karl.
Pepe

al pollençi dretà

Pepe | 17/06/2006, 10:11

M'he perdut. Tomeu és nacionalista? Qui ha negat que el comunisme hagi fracasat? Ara com diu Tomeu demanau a 3/ 4 parts dels habitants del planeta si el capitalisme ha triomfat; tota Àfrica, gran part d' Amèrica, Âsia, molts dels emigrants que viuen a Pollença... Prepotencia, és l'abús o parenceria del poder que és una especialitat dels dirigents del PP i dels que realment tenen el poder darrera del PP, la pena és que gent com tu pensis que fan feina per tú.
Tomeu del Lloquet

Que vienen los rojos!!!

Tomeu del Lloquet | 17/06/2006, 08:47

Pollençi dretà i J de l'O, no se ús ocorr res més per rebatre aquests arguments que titllar-nos de comunistes? si, el comunisme ha fracassat, i no ho neg. I la democràcia capitalista. Realment decidim o més be cedim la nostra voluntat a quatre dirigents per que facin el que vulguin...? Democràcia participativa. El text no és un atac personal, son veritats polítiques, en cap moment insultam a ningú. I ser internacionalistes, que te de dolent? El món és molt més gran que Pollença o Mallorca, o que Espanya. Els nacionalismes és fonamenten en l'egoisme. Senyors, tenim unes idees i les defensam, i alhomillor no coincideixen amb les vostres i això ús molesta, però si nosaltres i creiem seguirem endavant.
J de l'O

Dictadors comunistes!!

J de l'O | 17/06/2006, 06:16

Bonissim veure com se va acostant el dia i treis sabonera per la boca. Com sempre, no acceptau les decissions democràtiques i, en veure que no funcionen els vostres programes, anau directament a l'atac personal. Quina satisfacció per tots els demòcrates veure uns dictadors com voltros -falsos comunistes! Si en Marx vos veies!- treure foc pels queixals.
Pollençi Dretà

Fora comunistes

Pollençi Dretà | 16/06/2006, 17:08

Els comunistes sempre vos ficau en tot em especial encontre del nacionalisme sia de dretes q d'esquerres. Mirau els comunistes per tot el món ha fracasat i lo pitgor d tot es q vosaltres ho sebeu i ho neguau! Però b això da iiigual lo q no m'agrada es la vostre prepotencia cap el demes!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb