URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Canvi de batle a Pollença. El secret de l'èxit és l'honestedat. Si pots evitar-la, està fet.

Alternativa | 17 Juny, 2006 10:42

Un dia trist per a Pollença, avui es fa realitat la frase de Groucho Marx: El secret de l'èxit és l'honestedat. Si pots evitar-la, està fet. Per primera vegada a la seva història Pollença tindra un batle del PP, que ha arribat al poder amb una ide de democràcia molt típica del PP: "Agafem els teus diners i amb ell negociem, si el teu poble vol una depuradora, un centre de dia....ja saps un any de PP i si governen uns altres res de res." Per què el PP arribi al poder a Pollença amb solament tres regidors ( de 17) han col·laborat, amés a més dels "Jaumes"Font i Matas de manera impresicindible:
- Unió Mollera Pollençina, el port de Pollença cada dia està pitjor i segueix sense pressupost porpi però el president d' UMP està col·ocat a Obres portuaries.
- Unió Mallorquina, que a venut el poble al millor postor i han aceptat negociar amb els diners públics unes inversions que necessitava el poble. I diuen que són de centre... Han demostrat estar a l'altura del PP.





Comentaris

mon

dret a opinar

mon | 25/06/2006, 20:15

Jo tampoc tinc cap regidor. Pero aixó, desgraciadament no m'ha lliurat de haver de pagar impostos que despres es malbaratan i d'agontar politics corruptes. Deixam al manco opinar i dir la mava. O et fa mal?
pepe

Paz y amor

pepe | 18/06/2006, 17:30

El sopar el pagaran els amics que han rebut els favors del PP, en forma de doblers públics, o sigui al final nosaltres. Com a Madrid on el PP ha enviat a la gent milers de dvds per justificar les obres de la M30, qui pagava aquest dvd, un 80 % els constructors que fan l'obra. Violència fa tres anys? ja em contaràs per part de qui, per què per part meva segur què no. Si et deman el nom és per una questió de cortesia, ja que jo si que estic posant el meu nom, si penssas que vull el teu nom per utilitzar la violència és que no em coneixes res. No estaràs afiliat però home les teves tendències són molt clares.
J de l'O

Sopar de franc

J de l'O | 17/06/2006, 19:04

Encara no t'has enterat de qui el paga, el sopar. Igual que en el post anaterior, primer sents rumors i sense comprovar res ataques. La violencia vostra ja la vaig comprovar fa 3 anys, no me fa falta ara passar per lo mateix. Supos que per aixo jo no vull posar el meu nom, i tu tens tant interes en saber-lo. Per cert no som del PP ni de UMP, tot i que no crec que t'ho creguis.
pepe

El mico parlante

pepe | 17/06/2006, 17:08

Una vegada més els teus raonaments i arguments m'ha deixat "patidifuso". Ja que no ens deixau parlar a la ràdio municipali avui soparas amb nostres doblers, deixa al manco que facem una mica d'oposició, encara que sigui fora de l'ajuntament. Com veig que t`ha agradat la cita aqui tens una altra, aquesta anonima La política és l'art d'obtenir els diners dels rics i el vot dels pobres amb el pretext de protegir als uns dels altres. El que és realment original és el teu seudònim, no passis pena pots posar el teu nom no som tan violents com altres.
J de l'O

Que guapo

J de l'O | 17/06/2006, 14:49

Que fa de bo començar un discurs amb una cita d'un altre. Que original, t'ha quedat de coions de mico. I quin argumentasso lo de "solament 3 regidors". S'ha de tenir fetge per dir-ho amb... quants en teniu? Seeeeeeeeeero!!!!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb