URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un nou “estafatut” per les Illes Balears.

Alternativa | 19 Juny, 2006 09:46


Aquest és un article de Joan Ramon Bosch, que ens ha arribat per correu electrònic ( si voleu publicar un article al blog el podeu enviar a eurxella@yahoo.com

El suscric totalment, una mostra més d`on són uns PP-PSOE i on els altres PSM, EU-verds, ERC.

Un nou “estafatut” per les Illes Balears.

El Parlament de les Illes Balears, va aprovar la reforma de l’estatut amb els vots favorables del PP, el PSIB i UM, però amb els vots contraris del PSM i EU - els verds. De entres els acords més importants cal destacar que el PSIB renuncia a l’equiparació legal del català amb l’espanyol, i el PP desisteix de demanar un règim econòmic especial per a les illes, per la seva banda UM demostra la seva condició de partit amb voluntat de simple comparsa que és mou al voltant de les cadires de poder, i donà aquest acord per bo.

Cal considerar un estatut que no reconeix la plena oficialitat del català, com a discriminatori amb els catalanoparlants i és burla per a tots els ciutadans que fem ús d’aquesta llengua.

Així doncs, el PP renuncia a un finançament més just per les balears i el PSOE renuncia a un tractament més just per a la llengua i Unió Mallorquina s’hi adhereix sense posar obstacles a renuncies contraries a la nostra sobirania. Al congres de Diputats a Madrid és deuen fregar les mans, els hi donam un estatut retallat pels mateixos Polítics illencs (la insularitat és cosa que alguns partits a les balears només empren per fer electoralisme), i demanant menys que qualsevol altre comunitat.

Així dons, pareix quedar molt clar quins són els partits que venen la nostra terra per un plat de llenties, i també qui reclama uns acords dignes per la nostra comunitat.


Comentaris

JRBosch Sangróniz

um, pp bis

JRBosch Sangróniz | 20/06/2006, 20:45

Vaja pallassada la de UM aderint-se a l'estatut( amb minuscula) de pa amb fonteta dels partits estatalistas i jacobins. S'ho tenen tan cregut que son un partit frontisa, que compareixen quan no fan cap falta ni ningu els crida¡¡. Qualcu els hauria de dir que son el partit pany i barrat, que encara ens vol fer mes provincians " de la periferia"
myotragus

Vergonya

myotragus | 19/06/2006, 11:24

Una vegada més hem perdut una oportunitat d'equiparar Balearas a les autonomies històriques. Es diuen PSIB però són PSOE i tenen molt de punts en comú amb el PP. I UM diu que són nacionalistes, i encara avui diuen que rebutjan formar part del BLOC per què hi ha gent d' extrema - esquerra. Per favor que s'afilien al PP i deixen d'enganyar a la gent.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb