URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Joan Cerdà, un exemple de camaleó.

Alternativa | 19 Juny, 2006 16:42 | facebook.com twitter.com

Un article del diari de Balears diu que Munar estudia reorgantizar el govern insular per col·locar a Joan Cerdà ex-batle de Pollença “ que forma part del sector crític d'UM. més nacionalista i sensible a qüestions territorials”.

M’ ha impressionat que encara es pugui considerar a Joan Cerdà amb una sensibilitat nacionalista especial Joan ha fet discursos i molt bones paraules respecte al català però  els fets són els fets i ha pactat i donat el poder al PP que com tots sabem destaca per la seva sensibilitat nacionalista ( solament hem de revisar com tracten el català a IB3, l’educació o l’estatut...). Ha de ser que el periodista es refereixi a més nacionalista espanyol. 

En quant a la sensibilitat a qüestions territorials l’hem vist a la Font, el Vilà, la segona fase de la circumval·lació, la llei d’habitatges turísitcs... Els camps i muntanyes de Pollença s’han omplit d’aquesta sensibilitat al ciment i a l’asfalt.

Els crítics d’UM van sorgir al desembre de 2003 quan van fer una ponència alternativa al congrés del partit mostrant la seva preocupació perquè el pacte amb el PP no els acabés convertint en un annex dels conservadors. Alguns dels seus membres s han actuat d’una manera coherent pactant amb les esquerres ( Miquel Ferrer a Alcúdia o Jaume Perelló a Muro...) o inclòs abandonant UM com Joan Comes de Sa Pobla, però resulta que Joan Cerdà no solament ha donat la batlia de Pollença al PP sinó que Munar està disposada a reorganitzar el govern per col·locar-ho. Es clar que Joan és un “crític” molt especial.

Joan Cerdà es una mostra del que són molt de polítics d’ UM; polítics professionals en el pitjor sentit de la paraula; camaleons amb molt bon camuflatge.  Bones formes i molt bona propaganda però realitats que res tenen que veure amb la sensibilitat cap a Mallorca i els seus ciutadans.


Comentaris

mon

mal ambient

mon | 19/06/2006, 21:19

mitg ministre de mitg ambient voldreu dir. Es una ironia que qui a col.laborat amb el tancament del cami vell de lluc, l'han hagut d'empenyer perque obri el cami de s'Iller i ens estafi amb el cami de ternelles el puguin fer cosa de mitg ambient
pepe

Mig conseller d'ambient

pepe | 19/06/2006, 21:06

Bé fara igual que va fer Matas de mig ministre d'ambient. El que tu dius una campanya d'imatge i propaganda
Joan Ramon

és per al·lucinar

Joan Ramon | 19/06/2006, 20:01

Si, per les notícies que tens Miquel Angel Borras deixara la conselleria de Medi Ambient i naturà, i tiots els numeros són per joan Cerdà Rull, de fet per a mi un personatge que es vol vestir d'humil i sensible, però al qual els fets el vesteixen de personatge sense sensibilitat medi ambiental.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb