URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Renovadors i crítics ?

Alternativa | 23 Juny, 2006 09:50 | facebook.com twitter.com

Avui als diari Balears un article té el següent titular: “Crítics d’ UM i renovadors del PSM llancen un projecte comú de futur”

Els adjectius són molt curiosos:

Els Renovadors del PSM  no són ni renovadors, solament volien renovar les cadires a al PSM, i la majoria tampoc són ja del PSM.

I entre els crítics d’UM destaca a la fotografia i a l’article la presència de Joan Cerdà el ex-batle de Pollença . Un crític tan especial que  ha governat amb el PP  i finalment els ha donat la batlia de Pollença  ( recordam que el que criticaven era el pacte amb el PP). Joan és tan crític tan crític que  Munar ha estat disposada a reorganitzar el govern per col·locar-ho.

De moment a aquesta singular unió no es cita als regidors del PSM a Pollença. Però tenim dubtes de que els regidors respectin la decisió de l’ Assemblea del PSM de Pollença, de donar el seu suport al BLOC, al manco a nivell autonòmic. Tenim dubtes per diverses raons

No solament es va fer un dinar dels renovadors a casa del regidor del PSM Biel ( ja comentat ha aquest blog), sinó que el DM del diumenge a un article que parlava del relleu del batle de St Eugènia, el ex-PSM Mateu Crespí, es destacava la presència dels dos regidors de Pollença, Biel Cerdà i Miquel Clamor. Pensem que els dos regidors s’estan significant massa amb el seu suport a gent que el que no fa cap bé al PSM i a l’esquerra en general.

També ens van xocar les declaracions de Biel davant la conselleria a la carta que s’ha creat per Joan. Mentre el portaveu del PSM Antoni Alorda parlava de una acció injustificable i inaceptable, Biel donava l’enhorabona a Joan .

Tenim raons per dubtar.


Comentaris

Joan Ramon

No vagí per dit

Joan Ramon | 29/06/2006, 17:07

Entrevista del Punt informatiu a AMteu Crespi: Pregunta: Canviaria qualque cosa si resultas elegit Biel Barceló? Resposta: Soc el candidat de tot el PSM. Per tant, si sortiís elegit Biel Barceló, cosa que no crec doncs estic convencut de què serà Jaume Sansó, seguiré sent el candidat.
J.Ramon

desconcertat

J.Ramon | 25/06/2006, 20:07

Dins les agrupacions locals, i també a altres àmbits, es una malaltia crònica que els regidors dels partits d'esquerra fan vida política apart dels restants membres del seu col·lectiu. Pero quan uns van per un costat i els altres per l'altre, s'ho han de fer mirar(O ens ho hem de fer mirar)Aixó d'anar a parlar amb el camaleònic Joan Cerdà, autodenominat "critic" (Fals crític) no demostra molta inteligencia. Es legitim, dins la politica i a qualsevol àmbit, canviar de , partit, d'idees i de moltes coses, pero enganyar la gent que confia amb els capdevanters dels col·lectius.
tente

No volem més d'un any de PP.

tente | 23/06/2006, 18:32

Seria molt decepcionant que membres del PSM a Pollença es passassin a UM, però igual d'aquesta manera restaria al PSM de Pollença la gent que de veritat mereix la pena. El que fa falta és un bloc unit a l'esquerra d'un PSOE que a Pollença no fa res.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb