URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La ruta de la vergonya. Destrucció urbanísitca a Pollença

Alternativa | 25 Juny, 2006 11:24 | facebook.com twitter.com

LA RUTA

Un article enviat per Tomeu del Lloquet, mentre el regidor d' urbanisme i ex- batle senyor Joan Cerdà es va a fer "les mallorques" com nou conseller, Pollença sofreix un tsunami de ciment i asfalt.

Senyores i senyors benvinguts a la ruta de la vergonya, o com diria algú: “destrueixi tot el que pugui, tanmateix tots ho fan i a ningú li passa res”. Per si encara no sabeu de que xerro veniu, pugeu que començam a fer camí. Si mireu a l’esquerra trobareu l’urbanització de la Font, més que un fora vila s’ha convertit en un poble adjacent, una ciutat sense llei, al manco llei urbanística no. Seguint la nostra ruta passarem per el Vilà. Bona notícia, aquí s’han aturat els projectes urbanístics, en contes de fer els 26 xalets projectats tan sols se’n faran 11. Pretenia ser irònic. Realment algú creu que n’hi cab algun més de xalet al Vilà? I el més trist, com pot ser que una mesura tan destructiva com aquesta l’aprovin per unanimitat tots els grups de l’ajuntament? Una mica més enllà començarem a veure a ma dreta un estol de grues i ciment sobresortint de la muntanya, sí, és Gotmar, una urbanització que hi ha qui diu que prest demanarà la independència de lo molt que ha crescut. Arribarem ara a la via de circumval·lació i podreu contemplar com la multitud de faroles il·luminen a banda i banda les múltiples construccions que han sortit aquí com a bolets després de feta la via. I que dir de la segona fase de la via de circumval·lació, només per un parell de mesos de tràfic intens a unes poques hores del dia ens carregarem una zona humida, l’Ullal. I jo hem pregunto, sorgiran nous bolets a banda i banda de carretera? Una altre qüestió és qui s’hi va oposar al Consell? Quin grup municipal fa res per aturar-ho? Ningú, fins i tot el PSM es va abstendre. Si l’oposició que es diu d’esquerres és tan destructiva com la dreta regressiva malament anem! Deixant enrere la via de circumval·lació anirem al port, mils de metres quadrats de ciment que és pretenen guanyar al mar. A qui li preocupa? Però si és una de les platges més brutes de Mallorca... hi ha qui diu que si pot caminar per sobre de l’aigua! Doncs si ja està tan bruta no la netegem, millor l’acabem d’embrutar... I ara senyores i senyors vostès diran cap a quin fora vila volen anar. A qualsevol lloc, en qualsevol tros de terra, qualsevol racó trobarem una “vivenda vacacional” o com m’agrada dir a jo, “un xalet inexistent que genera molts diners inexistents”pels qual es barallen els partits per tal de legalitzar-los (els diners, no els xalets). Ja no queda ni un pam de terra sense ciment, i si en queda algun segur que ja te els plànols encomanats i l’amo ja se frega les mans. Be, per acabar aquesta ruta de la vergonya m’agradaria agrair-los la seva companyia i fer una darrera reflexió: si seguim així en poc temps ja no quedarà res. Be, si, ciment i asfalt que crec que no és biodegradable.


Comentaris

pepe

Canvi de mentalitat

pepe | 26/06/2006, 10:40

Fa falta un gran canvi, i la gent hauria de platear-se si realment aquest tsunami de ciment és el que volen deixar als seus fills.
Joan Ramon

D'acord

Joan Ramon | 25/06/2006, 11:43

Consider que l'article desgraciadament (ho dic pel det de que sigui cert que el pla d'ordenaci´de Pollença siguí tan llastimos)fa un analisi prou clar de la situació actual del nostre municipi i el pitjor és que auqesta legislatua això no variara,meam si la propera legislatura hi ha un canvia que remi cap un altre direcció. Salut i branca
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb