URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urxella número 8

Alternativa | 29 Juny, 2006 16:12 | facebook.com twitter.com

Ja et pots descarregar nostra publicació Urxella número 8, properament la repartirem com sempre al carrer.

Podeu trobar a la revista la presentació d’ Alternativa esquerra unida-els verds a Pollença, coses de l’extorsió que no t’han contat, quo vadis Port de Pollença ( un mapa amb les principals destruccions i mangarrufes que s'han fet al Port de Pollença) i les seccions habituals de bocadabats amb i cales respostes, democràcia participativa ja...

Comentaris

Pepe

Mé soportunitats

Pepe | 25/03/2007, 20:33

Bé l'aigua tornara a passar pel molí després de maig.

jrv

aigua passada no...

jrv | 25/03/2007, 20:13

Cert, pepe, que quan ja tens l'ideologia i el cami clar, despres ve el dia a dia de gestió, o de opossició, i ve el dificil

Pepe

Bloc

Pepe | 25/03/2007, 19:29

Aquest tema dels quadres és una de les coses per les que era important fer el bloc de Pollença.

JRV

Quadres

JRV | 24/03/2007, 19:18

El problema dels quadres, es a dir, gent preparada per gestionar les idees i intencions del programa electoral, i que tengui idea o experiencia de gestió, es comú a tots els partits, en aixó no serieu diferents. També ho es el de tenir gent que disposi de temps, i a mes vulgui fer feina, també comú a tots els partits, nomes que els partits mes grans (Que no grans partits) disposen de mes medis, i quan no, pagan, que els doblers públics pareixen inesgotables. Si en qualque cosa s'ha de diferenciar l'esquerra, ha de ser en honradessa i en defensar lo col·lectiu, i aixó ho tenim. Peró millor si hi ha preparació i experiencia, i sino , bon assessorament.

Pepe

No va mal

Pepe | 24/03/2007, 10:59

El problema són els coneixement tècnics, haure de fer un curset pels militants d'EU-EV. Procur repartir tot el que puc però entre gent que no té a vegades mitjans o coneixements tècnics ( urxella, blog) gent que no té massa temps ( estudiants en época d'examens, treballadors...) i gent una passiva... Tenim el que tenim, de totes maneres no em puc queixar, cada vegada s'ha implicat més gent i s'ha fet un bona feina en proporció als mitjans que tenim.

JRV

error

JRV | 24/03/2007, 07:30

Ara me don conte de que la "cida als interessats" d'en Tomeu del Lloquet per repartir Urxella es de 06.07.2006¡¡. Respecte al teu grau d'ocupacio, ja fa estona que m'he donat conte. Hem permet senyalar que hi ha tasques que s'han de fer col·lectivament, o en equip, com vulguis, que si no , ens esgotam i tot s'ensorra.

Tomeu del Lloquet

Crida als interessats

Tomeu del Lloquet | 06/07/2006, 11:24

Proposta per a la distribucó de l'urxella: estaria be que tots aquells interessats en rebre l'Urxella a casa seva en paper o tots aquells que tenguin un establiment, bar, negoci...on distribuir-lo es posin en contacte amb nosaltres: eurxella@yahoo.es. Pensau que l'urxella surt (més o manco)trimestralment i qu és totalment gratuit. A més s'agrairan les col·laboracions amb escrits tant a Urxella com al Bloc d'Urxella. Qu podreu mandar a la mateixa direcció. A Alternativa Eu-Verds contam tots, PARTICIPA.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb