URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carta al Diario de Mallorca

Alternativa | 07 Juliol, 2006 13:18

Des d'Alternativa Esquerra Unida els Verds suscrivim punt per punt l'opinió exposada per Joan Serra Cerdà a la seva carta al Diario de Mallorca, per això creiem adient transcriure-la:

Port de Pollença: via de circumval·lació II

Bastant "putejat" tenim el territori com per encara posar-li les "banderilles" amb infrastructures caduques pròpies dels temps rancinosos del "despertar del nuevo rico español". Em faig creus de la gestió urbanística d´un municipi que depèn del seu paisatge per a assegurar-se un turisme de qualitat, sa i respectuós amb el medi pollencí. El coeficient intel·lectual no els hi arriba per a entendre que els cotxes mengen asfalt, pel que a més asfalt més cotxes. "Venga rent a car, venga" cotxes per tot, pel centre, pels costats, per les afores,... qualque dia sortiré de la dutxa i em trobaré un cotxe assegut al wàter. No teniu vergonya! No estimau res! No xerrau d´u moll mariner? Idó posam un municipal a "n´u Bercuix" i que només deixi pujar a residents i clients de l´hotel, els turistes que hi vagin en barca, així tindrem u moll més mollero i no tant cotxero! Au idó, feis lo que volgueu que per aixó vos pagam. Cultura, pollencinisme, ja, ja,... renovació senyors, renovació, que a n´això de les carreteres ja hi feim tard i no "susen". Una cosa tenc clara després de molts d´anys i "masters" en observació i meditació, l´urbanisme és una àrea per a persones autistes. Anau per Marina, la Font, l´Almadrava, Llenaire, Síller, Bóquer,... i urbanisme: No Koment, obres i més obres i el màxim responsable enlloc de contundència, expressa el seu pesar radiofònicament als pollencins afectats per las sancions, es més, exalta la infracció dient que no es preocupin que la cosa prescriu ni no passa res. Es veu que aquesta permisivitat s´exculpa en que els pollencins afectats eren morts de fam que demanaven pels carrers, i ara així els seus fills podran estudiar. No fotis faves! Jo flip amb pegamento, i que més, ara tots ens farem monges i capellans! No mereixeu ésser hereus d´aquesta terra, ara ja destrossada per promotors i altres. Quan jo sigui batle faré com en Gil (en pau descans), a tota aquesta guarda de mangantes els hi pagaré el viatge sense retorn a Torremolinos i allà es trobaran en el seu ambient. Així i tot, vull donar les gràcies a tots aquells que han fet bé la seva feina: Urbanisme per urbanitzar i a Medi ambient per ambientar les obres. Salut tingueu.

Joan Serra Cerdà. Pollença.

Comentaris

JR. SR.

Fases interminables

JR. SR. | 09/07/2006, 23:12

als que ja ens preocupava la destrucció de mallorca a finals dels anys seixanta, ja no ens ve res de nou. Així i tot, ens pensavem que qualque dia la cosa esdevindria mes racional, amb la vinguda de la democràcia, pero simplement les Balears es un lloc d'inversió i especulació del que els mes marginats son els autoctons capacitats i concienciats de no ofegar la gallina dels ous d'or i administrar un paisatge unic a la Mediterranea. Evidentment aquesta mala gestió ja la estem pagant amb una cada vegada inferior qualitat de vida.
pepe

No a la segona fase

pepe | 07/07/2006, 14:56

M'anima pensar que no estam tot sols, i és que com grup polític hem estats els únics que hem criticat públicament la llei de vivendes vocacionals i la segona fase de la circumval•lació del Port. Alguns por interessos materials i altres per electoralisme, els grups amb representació a l’ajuntament han donat suport a aquest dos temes que són un pas molt important en la destrucció de Pollença. Amb intentat vendre que tothom volia la segona fase i ens volem fer creure que hi haurà una primera línia del Port meravellosa per passatger i anar en bicicleta, però la realitat és que la segona fase és una excusa per una voraç destrucció urbanística del territori . Igualment les vivendes vacacionals són un immens negoci cada vegada en menys mans, que suposa un consum de territori, energia, aigua... insostenible.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb