URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença república bananera.

Alternativa | 06 Agost, 2006 21:54

La famosa, cara i desastrosa campanya de la Ç, Pollença un lloc ple de continguts, segueix sense aixecar el cap, després de fer passar una foto de la plaça de Sineu per la plaça major de Pollença, ara han triat a Jennifer Jazmín Girona, una jove de 18 anys dominicana resident a Palma per ser la imatge de Pollença a les fires turístiques.  

Si no han triat a Jennifer per ser de Pollença o conèixer molt bé el poble ( segurament abans del concurs no sabia pràcticament res de Pollença , pel seu origen i residència), si no l’han triat per ser una model reconeguda o  amb  una gran experiència com model ( comença ara la seva carrera), si no l’han triat pels seus estudis per mostrar al mòn què Pollença és un lloc de cultura ( als 18 anys no té el graduat escolar)... Per què l’han triat ? Solament tinc dues respostes, simplement és un reclam basat en “carn jové i hermosa”  i en que algú llest ha guanyat uns bons duros.

 

Pens que utilitzar models és més propi del franquisme, del anys seixanta del segle XX que no del segle XXI, solament llocs que fomentin el turisme sexual  o gent amb la mentalitat de Torrente poden pensar que  per promocionar Pollença cal una al·lota.

 

També està clar que hi ha gent que ha guanyat uns duros amb el tema. Per triar a Jennifer es va fer un curset de quatre capvespres, el preu de la inscripció era de 249 euros, però les pollencines han rebut una subvenció i “solament” han pagat 195 euros. Aquesta part de la notícia m’ha encantat,  per exemple els pollencins del Pot de l’institut no reben subvencions pel transport però si fan un curset de model sí.



Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb