URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tirada de guàtleres a Sineu

Alternativa | 11 Agost, 2006 22:15

He vist que el Consell anúncia a la seva pàgina que a les Festes de la Mare de Déu d' agost a Sineu, el 12 d'agost , hi ha una tirada de guàteles.  No sé si aquesta tirada salvatge li agradara a la Mare de Déu, a nosoltres personalment no i menys que sigui subvencionada amb doblers públics. Després de tota la polèmica de les tirades de Pollença s'havian suspés diverses tirades per què sembla que la legislació no és tan clara com pensavan els caçadors, ( havian utiltizat una llei d'acompanyament pressupostari per fer la modificació) i nosoltres i les associacions de protecció d'animals eren a l'expectativa de que es decidia al final.
Es posarem en contacte amb BALDEA per aclarir que ha passat, si el Consell i els ajuntaments segueixen subvencionant aquest tipus d'acte, i la llei no ens ampara( a Catalunya prohibiex aquests actes) ens veurem obligats a cercar altras formes de lluita com  informar als turistes anglesos i alemanys, més concienciats amb la defensa dels animasl 

Comentaris

Pepe

sense justícia

Pepe | 12/08/2006, 09:06

Gràcies per l'aportació. La veritat és que el sentiment que tinc en moltes ocasions és d'impotència total, si la justícia no funciona que podem fer?
Animalista Convencido

Punyetero corrector

Animalista Convencido | 12/08/2006, 08:48

Les entidats col.laboradores no son "cridades" sino "anomenades", hauré de canviar de corrector, doncs em canvia les paraules sense jo adonar-me.
Animalista Convencido

Per al·lusions

Animalista Convencido | 12/08/2006, 08:42

La "callada" per resposta de la Conselleria de Agricultura, és cert que el 29 de desembre de 2003 es publica en el BOIB com bé s'ha dit l'el comentari principal que la "coturnix coturnix" o guatlera pot ser llançada en tub mecànic, per tant aquesta espècie queda desprotegida de Llei 1/92. Però en la Conselleria d'Agricultura no consta aquesta modificació, segons un advocat consultat per BALDEA algun tipus de consell consultiu no hauria acceptat el canvi per culpa de la Llei 4/2001. El Conseller d'Agricultura en 1994 crea les cridades "Entitats Col·laboradores", aquestes entitats una vegada inscrites correctament són les encarregades de difondre la Llei de Protecció Animal 1/92, a més de denunciar els possibles crebants a aquesta Llei. Així mateix la Conselleria d'Agricultura es compromet a comentar qualsevol canvi en la Llei 1/92 amb aquestes entitats col·laboradores, després aquest compromís es converteix en obligació el la Llei 4/2001, a aquest compromís tot just s'ha faltat en el tema de les guatleres, i és el que estem intentant aclarir, és fàcil d'imaginar que les Protectores d'Animals no haguessin donat suport a aquest canvi i haguessin organitzat una campanya a nivell internacional. De moment altre assumpte per als tribunals, però és aquest país la justícia no és de franc.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb