URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La veritat de la Nit Niu

Alternativa | 11 Agost, 2006 23:09 | facebook.com twitter.com

Pensam que un bloc és bon lloc per reflexionar, fa una any varen rebre (sabem que també l’havia rebut ERC) un anònim sobre Nit Niu, la mostra d’art contemporani que es fa a la Cala Sant Vicenç.

El títol era la veritat de Niu Niu i encara que deia que Niu Niu era necessària, ens deia que havian d’anar alerta en les mans de qui està, Jaume Fluxa Morro (candidat d’UM a les eleccions europees al 1999).A continuació amb dades detallava les fallides d’empreses de Jaume i deutes de les seves empreses amb la Seguretat Social, hem comprovat que al 2005 també surt el nom de Jaume Fluxà entre els deutors de la Seguretat Social ( es solicita requeriments de bens i embarg de comtes bancàries).

Per organitzr la Nit Niu, l’empresa Puerto Pollença Leisure SL ha rebut ( igual que l’any passat) una subvenció de 24.000 € per part del Consell de Mallorca, no sabem la subvenció que hagi pogut tenir per part de l’Ajuntament ( el Consell té la decència de publicar els seus pressupost a internet, cosa que també hauria de fer l’ajuntament).

Bé a la vista de tot això, nosaltres no tenim tan clar que La Nit Niu sigui tan necessària per la Cala.

La Nit Niu és un acte molt elitista, fet en plena temporada ( no ajuda res a la desestacionalització o a allargar la temporada), i a una sola nit es gasta un pressupost que es podia repartir en diferents actes culturals i necessitats de la Cala que és la gran oblidada de l’Ajuntament.

A més a més i després de les dades que hem donat al principi d’aquest article pensam que Jaume Fluxà no és el més fiable per organitzar la NIt NIu i que la seva gestió, en cas de fer-se hauria de ser totalment pública. I TÚ QUE OPINES?


Comentaris

Pepe

Francisca

Pepe | 04/09/2007, 18:05

Hola Francisca gràcies pel teu comentari.Pens que és una mica contradictori dir que la Nit Niu és un esdeveniment interesentissim i a la vegada dir que moltes de les coses que s'han fet t'han parescut una autentica xorrada.
El tema de l'art contemporani, i les mentides i negoci que n'hi ha darrera donen per fer un article.
La Nit Niu té una repercussió massa limitada en el temps i per tant amb molt poca profunditat o resultat final
Ja he dit que fer coses no és suficient aval, per exemple tu ets molt crítica amb el PIP i fer una editorial i un diari local tampoc és fàcil.
Torn a insistir quan fas alguna cosa amb doblers públics has d'acceptar les crítiques públiques crítiques

Garci

Re: La veritat de la Nit Niu

Garci | 04/09/2007, 13:10

Jo som partidari de fer molts actes també. Però per a tothom i no per una èlit que és per qui està montat la nit niu. És la meva opinió, però pens que els diners, que no son pocs, haurien de distribuir-se durant l'any per mantenir viva Cala Sant Vicenç. A més pens que ÉS PRIORITARI ARREGLAR LA CALA ABANS DE DEIXAR-SE TANTS DINERS EN UNA NIT! Millor posar llum, arreglar aceres, arreglar la plaça...que l'absurd de 24.000 euros per una nit!

Francisca, Miquel i UN GRAPAT MÉS

LES NITS DE LA CALA

Francisca, Miquel i UN GRAPAT MÉS | 04/09/2007, 10:25

Entre tots podriem mirar si aquesta legislatura arriben un parell de durets a Sant Vicenç (de l'Ajuntament, del Consell, del Govern, o d'algun ministeri). No importent molts, però caldria alguna actuació. En el debat al Club Pollença ja es varen veure quines son les necessitats dels veins. Hi no només dels veinats, som molts els pollencins i no pollencins que anam a voltar per la Cala i ens agradaria veura-la d'una altre manera.
Respecta a la Nit Niu, jo propos: la Nit Niu, la Nit Don Pedro, la Nit Simar, la Nit Cala, la Nit La Moraleja, la Nit Molins, la Nit Mayol, la Nit Los Pinos, la Nit Oriola i totes les Nits que facin falta, sense oblidar-nos dels dies, per supossat.
La Cala Sant Vicenç podria convertir-se amb un referent cultural, per que no. Queda llançada la proposta. Qui s'hi anima?

Pepe

A Francisca .Miguel

Pepe | 04/09/2007, 08:53

Hola Francisca-Miguel, gràcies per vostra opinió, que és el que demanava l'article. Com diu fralokus no es tracta de res personal, no coneix a Jaume, el que és clar és que té bons amics i enemics. Vosaltres donariau doblers a una persona que no us paga deutes anteriors? supòs que només si és molt bon amic i li heu de pagar algun favor.

Tots els que fem coses públiques sabem i hem d'acceptar que estam igual d'exposats a les alabances que a les crítiques.

Quan hi ha per mig una subvenció pública com la de l'any passat de 24.000 euros per una nit s'ha de revisar com es fa i ja varen dir a l'article que ens agradaria una gestió pública això forma part de nostra ideologia.

Mirau el que s'ha invertit en la Cala, el seu estat...

PDT Mai he estafat a Hisenda fent la declaració, soc funcionari.

Francisca Bennassar

NIT NIU

Francisca Bennassar | 03/09/2007, 21:45

No conec en Fluxar, no se si el podria reconeixer si el me posassin davant, que ningu me mal interprete. L'unic que se es que la nit niu es un esdevaniment interesentissim. Moltes de les coses que s'han fet (possar pancartes per les roques, figures, representacions, etc) m'han parescut una autentica xorrada. Pero ja se sap, aixo de l'art a uns els hi agrada i altres no, i no tot agrada a tothom. El que si es cert es que aquest esdeveniment mou a una gent molt interessant, premsa, televisio, etc i aixo te reparcusions molt positives damunt la Cala. I tot aixo es gracies a que algu ho ha pensat, o a treballat, i ho a organitzat. I tot aixo es moltissima feina i jo nomes tenc paraules de alogia cap aquella o aquelles persones que ho han duit endavant. I aixi es com hauriem d'actuar davnt tota aquella gent que fa coses. Sortadament a n'aquest poble hi ha molta de gent que fa coses, desgraciadament tambe n'hi ha molts que critiquen.
Gracies a tots per llegir aquest comentari
P.D. Enguany crec que li he pogut estafar a hisenda uns 300 euros

fralokus

Re: La veritat de la Nit Niu

fralokus | 03/09/2007, 20:24

Hola Francisca i Miguel, suposo que Pepe es refereix a aquest tema pel fet que cal estar al dia de tots els pagaments d'impostos, taxes i quotes per a poder contractar serveis o rebre subvencions de l'administració, però de vegades això es passa per alt. No crec que sigui una qüestió personal amb el Sr. Fluxa

Francisca i Miquel

A PEPE GARCIA RESPECTE A LA NIT NIU

Francisca i Miquel | 03/09/2007, 18:54

Pepe, per què penses que en Jaume Fluxa no és el més indicat per organitzar la Nit Niu?
No has dagau alguna vegada res a hisenda? No has "estafat" alguna vegada a hisenda fent la teva declaració? Ostres Pepe... La gent que fa coses en mareix tots els meus respectes, siguin de detres, esquerres o de UM. Me dona igual, alab a la gent que té el coratge de fer coses, com vosaltres aquest blog. No compartesc moltíssimes de les coses que aquí se diuen, però vos admir, a tu i a la resta de esquerra unida que feis posible aquest blog. Com tu mateix hauras pogut observar, tot el que sigui fer coses, du molta feina, doblers, dedicació i malts de caps, doncs deixem que la gent faci coses.
Si no t'agrada la Nit Niu, ni com s'ha organitzat fins ara, doncs parla amb Jaume Fluxà i possat a la seva disposició per fer-ho d'una altre manera, però no diguis si és o no el més indicat. Hi ha moltissimes coses que a n'aquest poble no es farien si la gent hagués d'actuar o no es conseqüència de si els altres troben que és o no el més indicat.
Gràcies

Pepe

La Nit Niu és un acte molt elitista, fet en plena temporada ( no ajuda res a la desestacionalització o a allargar la temporada), i a una sola nit es gasta un pressupost que es podia repartir en diferents actes culturals i necessitats de la Cala que és la gran oblidada de l’Ajuntament.

Pepe | 03/09/2007, 15:28

Justament l'altre dia pensava en la Nit niu...Veig que enguany al pressupost del Consell de Mallorca hi ha dos canvis important; s'ha reduït el pressupost a la meitat i ara la que rep la subvenció és l'Associació de la Cala, encara que el seu president sigui germà del deutor.
M'informaré de quan s'ha de fer i de si les empreses citades són al corrent dels tributs municipals
Nostra opinió no ha canviat la varen deixar clara l'any passat a dos articles a aquest blog i una nota d epremsa que va publicar el DdM. El resum era aquest:
" La Nit Niu és un acte molt elitista, fet en plena temporada ( no ajuda res a la desestacionalització o a allargar la temporada), i a una sola nit es gasta un pressupost que es podia repartir en diferents actes culturals i necessitats de la Cala que és la gran oblidada de l’Ajuntament.

A més a més i després de les dades que hem donat al principi d’aquest article pensam que Jaume Fluxà no és el més fiable per organitzar la NIt NIu i que la seva gestió, en cas de fer-se hauria de ser totalment pública."

NIT NIU

NIT NIU

NIT NIU | 02/09/2007, 23:49

Es ferà aquest any la NIT NIU?
El CIM dona 12.000,00 euros a l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS de la CALA.

La pagina web http://www.nitniu.org/ no funciona.

cultura
2006
http://www.conselldemallorca.net/pressupost2006/
20 45190 47901 AP.PTO.POLLENÇA LEISURE SL P/NIT NIU 24.000,00 eur.

2007
http://www.conselldemallorca.net/pressupost2007/
20 45190 48948 ASSOCIACIÓ VEÏNS CALA SANT VICENÇ P/NIT NIU 12.000,00 eur.

Com es possible que el CIM doni les subvencions a l'any 2005 i 2006 amb tots aquest anuncis d'impagats a la Seguretat Social i Agència Tributària del BOIB.
http://www.google.es/search?q=%22puerto+pollensa+leisure%22+site:boib.caib.es&hl=es&filter=0

Les noves empreses continuan fent fallida.
http://www.google.es/search?hl=es&q=%22hotelera+punta+galera%22+site%3Aboib.caib.es&meta=
http://www.google.es/search?sourceid=navclient&q=%22hotelera+punta+galera%22
Molt important fer click a "repetir la búsqueda e incluir los resultados omitidos."

Paguem aquestes empreses els tributs a l'Ajuntament de Pollença ?

Pepe

Bailan sobre nuestra tumba

Pepe | 13/08/2006, 09:19

Gràcies que t'hem de dir, aquesta gent l'encanta figurar, a la revista sa Plaça parlava de com al concert de la Fortalesa ( un altre exemple d'elitistme) una regidora es sentia com una reina mentre mirava a la plebe escoltar la música des de les barques.
siniestro total

Cultura popular

siniestro total | 12/08/2006, 11:27

Més clar que l'aigua; prou d'aquesta cultura elitista per uns pocs que és fa a Pollença. El que fa falta és una cultura amb continuitat tot l'any i que pugui arribar a tothom.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb