URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contra -crònica de la Nit Niu.

Alternativa | 14 Agost, 2006 15:42 | facebook.com twitter.com

Per a gustos estan fets els colors.


Mentre la Munar s'exhibia al costat de la seva escudera Dolçe Mulet i “repetia molt interessant “des de l’arena ,els convidats de luxe, noblesa europea inclosa, pensavan que MAM parlava del còctel de gala ofert per Jaume Fluxà i pagat per nosaltres. Del còctel al menú és el món màgic que varen fer molts s’aquest invitats, una mirada curteta als perfonmances artístics per disimular i a menjar i a beure a compte dels contribuents. Aixó sí que és un MÓN MÀGIC.

El que més m’asusta és el comentari de Jaume Fluxà satisfect amb l’èxit de l’event, “nascut amb vocació modesta”. Gastar 24.000 euros del Consell i no se sap quina quantitat de l’Ajuntament a una sola nit el sembla algo modest? Déu Meu això vol dir que ja s’esta preparant per demanar més i millorar el menú i còctel dels seus invitats.

Si voleu llegir les crítiques artístiques a continuació

La veritat que si un llegeix avui les opinions de la premsa sobre Nit Niu resaltan per les seves divergències,

EL DIA DEL MUNDO ( Vip Viperina) fa la descripció més valorativa de les diferents artistas d’ “En un món màgic” i é suna valoració molt crítica:

“ comisariado desacertado “,”William Hunt, improvisando un fallido performance sobre las rocas”, “ Johanna Billing -Magical World- Como videoclip le faltaba brillo, y como acción artística, empaque”, “Sebastián Díaz Morales presentaba la videoinstalación titulada Lucharemos hasta anular la ley. La cosa iba de la crisis argentina del 2001. Nada del otro jueves”., “Joan Morey nos tomaba el pelo”.

Tampoc faltan les crítiques a Mª Antònia Munar MAM ( comuns a haches diari ,) ; “ “Nadie ignora que MAM tiene un repertorio de frases de lo más completo, pero por alguna razón se quedó rayada en el «qué interesante». Dolça, divertida y sin complejos, clavaba los tacones en la arena. La omnipresencia de Barbie presidenta empieza a resultarme molesta. El día menos pensado, iré a darme una ducha y me la encontraré inaugurándome el retrete.”

Tampoc es libra l’Ajuntament de Pollença:

“Tras sortear las furgonetas del catering de Menú, me sorprendió toparme con una grúa pollensina haciendo de las suyas. Bonita forma de apoyar el arte.”

ÚLTIMA HORA I BALEARS ( Elena Ballesteros). Fa una valoració positiva de la Nit Niu: “el referent de l'art més provocador i atrevi”,” La resta de propostes de la nit convenceren.

El DIARIO DE MALLORCA ( Pere Marí) molt desciptiu sense valorar massa la Nit.: “ la noche fue, artísticamente de menos a más”

Comentaris

Pepe

Nostra crítica a la Nit Niu surt al Dm 15-08-06

Pepe | 15/08/2006, 22:23

Alternativa EU-Els Verds denuncia el ´elitismo´ de Nit Niu y duda de que sea necesaria REDACCIÓN. PALMA. Alternativa EU-Els Verds de Pollença critica la organización de Nit Niu y las ayudas concedidas a esta actividad por el Consell de Mallorca (24.000 euros) y el ayuntamiento a la cita artística, del que deplora que no haya hecho público qué cantidad ha destinado al certamen. El gobierno insular destinó la ayuda para esta muestra de arte contemporáneo, que ha llegado en 2006 a su séptima edición, a la empresa de Jaume Fluxà Puerto Pollença Leisure. Fluxà ha sido el impulsor de esta iniciativa. En opinión del coordinador en el municipio de la coalición de izquierdas, "Nit Niu es un acto muy elitista, realizado en plena temporada turística", por lo que considera que "no ayuda en nada a la desestacionalización o a una prolongación de la temporada". Además, estima que en una única noche, las instituciones gastan un presupuesto "que se podría repartir en diferentes actos culturales y necesidades de Cala Sant Vicenç", a la que considera la "gran olvidada" en las prioridades del ayuntamiento de Pollença. Este partido considera, además, que la gestión de Nit Niu, "en caso de realizarse en el futuro, debería ser totalmente pública". A la vista de la información que obtenida por Alternativa EU-Els Verds, su portavoz en Pollença estima que "no tenemos tan claro que Nit Niu sea necesaria para la Cala Sant Vicenç".
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb