URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Solidaritat: AFAMA Pollença

Alternativa | 20 Agost, 2006 10:24 | facebook.com twitter.com

Una vegada més la solidaritat torna als carrers de Pollença. Al igual que va passar per aquesta Patrona amb el sopar de Pollença Solidaria, la gent va participar en gran mesura al sopar solidari d'AFAMA (associació de familiars i amics de malalts d'alzheimer). Més de mil persones van acudir a la crida de l'associació. Un sopar a base de sardines frites, trampó, i un bon plat de postre, meló, coques que van fer els col·laboradors i gelat acompanyaren a un grup de música que amenitzà la vetllada. Ben haviat, en sentir les notes dels tres senyors majors sonar, la gent s'aixecà per fer un ballet. Llàstima que no tenien en Coyote Dax al repertori.
La nota més positiva fou que gràcies a la Solidaritat l'associació podrà fer les obres al seu local i seguir exercint la gran tasca feta fins ara. La nota negativa, si és que se pot qualificar així, fou l'escassa participació de gent jove.


solidaritat  Gran diccionari de la llengua catalana.

 
[1888; de solidari]
 
f 1 El fet d'ésser solidari amb altres, de compartir-ne les idees, els propòsits i les responsabilitats.
 
2 Relació de fraternitat, de companyonia, de recíproc sosteniment, que lliga els diversos membres d'una comunitat, col·lectivitat, en el sentiment de pertinença a un mateix grup i en la consciència d'uns interessos comuns.
 
3 DR Conjunció o acord de diverses persones per a tenir un dret o complir una obligació.
 
4 DR Quasicontracte establert entre dos o més propietaris pel qual es comprometen a respondre cadascun en particular als danys fortuïts que sobrevinguin als seus béns respectius.
 
5 LING Interdependència.

Comentaris

Pepe

Contacto

Pepe | 19/12/2006, 22:21

Hola María José nosotros sólo te podemos dr la dirección actual de AFAMA
C/Jonquet nº 54. Pollença y su correo electrónico:
fundacioemma@afama.e.telefonica.net

MARIA JOSE

COLABORAR

MARIA JOSE | 19/12/2006, 20:06

HOLA MI NOMBRE ES MARIA JOSE, Y VIVO EN PUERTO POLLENÇA, HACE UNOS DIAS ME ENTERE DEL TRABAJO QUE HACEN USTEDES EN POLLENÇA CON PACIENTES Y FAMILIARES CON ALZEIMER.
ME GUSTARIA PARTICIPAR ,COLABORAR DE ALGUNA FORMA, SOY MASAJISTA Y ESTOY TERMINANDO DE ESTUDIAR AUXILIAR EN REHABILITACION , TENGO EXPERIENCIA EN TRABAJOS ANTERIORES EN ORIENTACION OCUPACIONAL EN LA TERCERA EDAD Y CENTROS DE ATENCION PARA ADULTOS MAYORES EN RECUPERACION Y OCIO ..
EL INVIERNO ME DA TIEMPO PARA PODER HACER EL TRABAJO QUE ME GUSTA ,PARTICIPAR EN LA VIDA DE GENTE MAYOR.

Pepe

Capells

Pepe | 20/08/2006, 22:29

Molt bé Tomeu, que no sigui tot criticar amb el capell negre, a vegades fa falta possar-se el blanc.
Tomeu del Lloquet

Va valer la pena

Tomeu del Lloquet | 20/08/2006, 19:46

La veritat és que massa poc se'n parla d'aquests fets i a jo que hi vaig anar hem va semblar una cosa extraordinaria. Gent de tota casta i ideologia sopava en favor d'una causa que no els afectava directament, i amés no era barato. Va ser molt bonic. I més veure aquells tres homes tocant, devien tenir més de 70 anys...Tot va fer que creies una mica més amb la solidaritat, concepte que creia perdut. Per tot això vaig decidir penjar aquesta notícia. P.D: les sardines eren bonissimes.
Joan Ramon veterà

Bona referencia

Joan Ramon veterà | 20/08/2006, 18:12

Bon tema per treure al blog, aquest del sopar solidari. Lo dels joves, tens raò.Així es com els vol l'establisment, materialistes, consumidors, i no questionar res. Llastima que el poble no sapiga quins temes tractam.Per cert vaig comprar dos tickets que no vaig utilitzar, que hem va vendre en joan comes.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb