URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

SITUACIÓ URBANÍSTICA LÍMIT (H.V. IV)

Alternativa | 31 Agost, 2006 15:38

Amb el incompliment de les lleis urbanístiques, de les que la nova LLEI DE COMERCIALITZACIÓ .D' ESTADES TURÍSTIQUES A HABITATGES és un exemple més s’està fomentant la construcció d’habitatges il·legals al sòl rústic de Pollença.

La casa d'apero d'ahir avui és un xalet en construcció, ahir mateix feien feina. Evidentment a l’ajuntament té obert un expedient d’infracció urbanística, un més. Aquesta construcció il·legal és una més de les que proliferen al “sòl rústic” de Pollença, no sabem qui és el propietari si l’hem triat es per què es una mostra d’on s’ha arribat a Pollença. És una casa a la carretera de Llenaira ( can xino) just en la cantonada del camí del Refugi d’animals, o sigui fan la infracció a la vista de tothom sense amagar res, a més com podeu observar a la foto satèl·lit del google la finca on fan la casa és mínima, una trinxa, ja no fa falta ni tenir un solar mitjà per fer un xalet.

Bé aquesta és la situació a la que s’ha arribat a Pollença, la gent és riu dels expedients de infracció urbanístic de l’Ajuntament, els promotors inclouen la multa al pressupost i l’Ajuntament no aplica les lleis i és limita a cobrar de la multa.

El ex-batle i regidor d’urbanisme( ja era a l’anterior legislatura) Joan Cerdà diu pot ser a la vegada regidor d’urbanisme i conseller d’ Identitat i Patrimoni per què urbanisme és simplement una qüestió tècnica?? I no s’ha avergonyit de dir a la premsa que la majoria dels habitatges vacacionals són il·legalizables urbanísticament i que hi ha 12 ordres de demolició, que segurament no s’executaran.

Tot això té un efecte devastador, sense dubtes la pitjor de les seves conseqüències és el síndrome “incivil” que s’estén per tot, la gent accepta la corrupció a canvi de fer-se un xalet o que els seus patrimonis immobiliaris pugin de valor. (Continuarà)

Si voleu veure les imatges més gran pitjeu a les mateixes. Casa d'aperos. Habitatge il·legal en construcció. Vista satèlit: en vermell límit finca i en verd caseta





Comentaris

Pepe

tarde pero..

Pepe | 10/10/2006, 21:27

Se me había pasado el comentario, tarde pero tomamos nota, estamos preparando denuncias a costas.

Finselseyanls

mas de lo mismo

Finselseyanls | 04/09/2006, 16:39

mas delitos urbanisticos en la zona privilegiada de la fortaleza, el propietario de la misma,esta remozando una caseta para guardar barcas que esta pegada a la platjola de la base y al borde del mar, constucción protejida por la ley de costas; pero claro como el dueño de la Fortaleza es muy rico y millonario , el Ayuntamiento, Costas, el Govern , le consienten absolutamente todo el destrozo que realiza en la Punta Avanzada.
Sufridor en casa

Re: SITUACIÓ URBANÍSTICA LÍMIT (H.V. IV)

Sufridor en casa | 04/09/2006, 11:48

Lo bo és que desde el primer dia en que es va començar la casa d'aperos (fa cinc o sis anys) tothom ja sabia que acabaria essent un xalet VTV. Els pollencins tenim lo que mos hem cercat. Per això també votam a qui votam.
Pepe

Només 8

Pepe | 31/08/2006, 16:02

El Diario de Mallorca i els Balears diuen avui que el Govern preveges que la majoria dels habitatges vacacionals obtindrà la seva placa acreditativa,però actualment només hi ha 240 habitatges( a Pollença 8) que han iniciat un expedient. http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1276&pIdSeccion=2&pIdNoticia=207233&rand=1157025819233
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb