URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CONSEQÜÈNCIES DEL DESGOVERN URBANÍSTIC (H.V. V)

Alternativa | 01 Setembre, 2006 17:05 | facebook.com twitter.com

Les conseqüències del desgovern en el tema urbanístic a Pollença, dins el que la nova LLEI DE COMERCIALITZACIÓ .D' ESTADES TURÍSTIQUES A HABITATGES ha estat un pas més. són clares.

-         En primer lloc  aquesta carrera desenfrenada d’urbanització, recordam que tots els xalets turístics disposen de piscina i ja es parla de l’exigència de tenir aire condicionat, suposen el desbordament de la capacitat de carrega de l’ecosistema ( aigua, residus, costes energètics, manteniments de camins, serveis com el de seguretat...)

-         S’eleva el preu de l’habitatge fins fer-ho inaccessible.

-         Es facilita la corrupció. CORRUPCIÓ = MONOPOLI DECISIONS + ARBITRARIETAT DECISOR – RESPONSABILITAT DECISOR. ( Klitgaard). La inseguritat jurídica actual més la falta de control de les decisions dels polítics és el clima ideal per la corrupció.

-         El sector immobiliari i constructor succiona importants capitals i recursos humans d’altres sectors econòmics.

-    Per acabar ja hem comentat que la pitjor conseqüència és  el síndrome “incivil” que s’estén per tot, la gent accepta la corrupció a canvi de fer-se un xalet o que els seus patrimonis immobiliaris pugin de valor. ( Continuarà)Comentaris

Tomeu del Lloquet

Un altre sufridor

Tomeu del Lloquet | 05/09/2006, 20:08

Molt fatalista, però no mancat de raó. Avegades fa ganes...
Sufridor en casa

Estam cuits

Sufridor en casa | 04/09/2006, 11:54

La roda no té aturador. Només un crac turístic-urbanístic o una crisi ecològica greu pot aturar aquest procés de devastació. Fins aleshores els qui manegen el capital continuaran la depredació urbanística amb la connivència dels polítics afins (pricipalment la dreta autòctona i la madrilenya)i el poble pla votarà aquests polítics per poder continuar recollint les engrunes de la depredació urbanística, encara que sigui a costa del seu medi ambient i de la seva qualitat de vida. Es molt propi dels pobles amb mentalitat provinciana.
Tomeu del Lloquet

...de reflexions i pensaments

Tomeu del Lloquet | 02/09/2006, 15:22

Reflexió incivil: si fins ara m'he passat la llei "pel forro" i no ha passat res, perque he de fer gestions i burocàcia per fer el mateix que fins ara però cedint a l'estat una part dels meus beneficis?
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb