URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un poble i una bandera sense memòria.

Alternativa | 03 Setembre, 2006 14:42 | facebook.com twitter.com

Finalment, després de marejar la perdiu, com només UM sap fer, el Consell de Mallorca no donarà la medalla d’or a l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica. Per si algú tenia algun dubte s’ha comprovat que no trobar el telèfon de l’Associació era simplement una excusa inacceptable el que no té UM és la voluntat política per reconèixer i premiar la tasca d’aquesta associació.”

Des d’aquest bloc volem fer nostre particular reconeixement i homenatge a aquesta Associació, amb la que ja ens haviem comunicat ( no és tan complicat) per demananar la seva participació  als actes d’ abril de República 2007.

Màximo el va resumir molt bé a la seva vinyeta del País:Més informació:

Bloc de Joana María, Diario de Mallorca, la pàgina de la princesa MAM


Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca
C/ Sant Miquel, 26, 1B
Palma 07012
associacio.mallorca@memoriadelesilles.org


A continuació comunicat de l'AssociacióComunicat de l'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca en relació a les declaracions de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca Dimarts, 29 d'agost de 2006 L'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca vol fer constar, en primer lloc, que el Consell Insular de Mallorca pot nomenar qui trobi més adient per als Premis que decideix atorgar cada any, i en qualsevol cas els candidats al Premi Jaume II 2006 són més que mereixedors de tal distinció. Tot seguit, vol aclarir, en relació a les declaracions de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca de dimarts 29 d'agost en les què ha afirmat que no s'ha pogut trobar ningú de l'Associació per comunicar el nomenament al Premi Jaume II, que - L'Associació té la seva seu, a efectes de correspondència, en el carrer de Sant Miquel, nº 26 lB de Palma i que, a data d'avui, no s'ha rebut cap notificació provinent del Consell Insular de Mallorca. - L'Associació disposa d'una adreça de correu electrònic a la què dirigir-se en cas de voler posar-se en contacte amb els membres de la Junta Executiva, que és la següent: rnemoriademallorca@ono.com. - Tota la informació relativa a com contactar amb l'Associació es troba disponible al lloc web vww.memoriadelesilles.org. - Els representants actuals de 1'Associació són persones conegudes i fàcilment localitzables fins i tot en el mes d'agost i en temps de les seves vacances laborals. Una prova de la facilitat d'accés a l'Associació és que la Televisió pública alemanya ha realitzat una sèrie d'entrevistes als membres de l'Associació després de localizar-los pels canals de contacte esmentats, i que els mitjans de comunicació mallorquins i espanyols han fet el mateix sense expressar fins ara cap problema en aquest sentit. L'Associació ha fet actes de presentació a Porreres, Calvià, Son Servera, Palma, Manacor i Alaró, entre d'altres, ité presència pública que pot ser comprovada en l'hemeroteca de qualsevol mitjà de comunicació i de qualsevol institució pública, inclosa la del Consell Insular de Mallorca. En qualsevol cas, l'Associació queda a disposició del Consell Insular de Mallorca, de les Institucions i de la societat civil per a qualsevol qüestió relacionada amb les seves finalitats. Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca C/ Sant Miquel, 26, 1B Palma 07012

Comentaris

Tomeu del Lloquet

el peu de la dreta

Tomeu del Lloquet | 03/09/2006, 21:05

Coses com aquestes demostren de quin peu calcen aquesta gent(UM-PP), al final els fets parlen més que les paraules (por lo menys ho vull creure).I també diuen que el temps posa a cadacú al seu lloc(esper que sigui així).Endavant a l'Associació que està fent una gran feina, molta feina feta i molta per fer!
Pepe

UM pitjor que el PP?

Pepe | 03/09/2006, 15:45

Gràcies per la teva opinió que compartim. Moltes vegades ha sortit la conversa, sobre tot aquesta darrera legilatura a Pollença, de qui era pitjor el PP o UM? He escoltat més vegades, a gent d'esquerres i nacionalistes dir que era molt pitjor UM, el PP ja saps de quina ideologia són i van d'una manera més directa però els altres com tu dius ni carn ni peix, un dia són nacionalistes, altre ecologistes, altre lliberals... I quan han parlat amb nosaltres inclòs semblan d'esquerres. Sí, sí a tot i a la hora de la veritat no donan suport a gent que ha deixat molt d'hores i feines per recuperar una part de nostra història.
Tomeu

Quin barra té Um.

Tomeu | 03/09/2006, 15:35

Mo tenen vergonya, ni carn ni peix els de Um, ni condenen el franquisme, ni recolzen les victimes. tampo recolzen la gent que treballa per que la nostra història tengui un coneixament de la nostre societat. I bé, nomes recolzen la seva butxaca, quina barra.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb