URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

Alternativa | 05 Setembre, 2006 15:15 | facebook.com twitter.com

Donem la benvinguda  a la nova Associació de residents, visitants i amics del Moll.  Aquesta nova entitat està formada per fundadors de Unió Mollera Pollençina descontents amb la degradació del Moll (Port de Pollença) i amb la feina de l’actual Associació de Veïns del Moll. ( Podeu llegir la informació a la revista Sa Plaça).

Des d’ Alternativa ( Eu-Ev) hem criticat en nombroses ocasions aquesta degradació i les mancances del Port, i pensàvem que la Associació de Veïns del Moll es dedicava a gestionar les platges, organitzar  les festes i poc més... Des del nostre punt de vista una Associació també ha de ser reivindicativa i lluitar i reclamar per la millora del seu espai públic. Esperem que aquesta nova Associació aconsegueixi una millora real del Port de Pollença.

Una mostra de la degradació del Port seria l’article d’aquest diumenge del dominical del “Última hora” amb el títol “Un paseo por la elegancia “ es parlava del Port de Pollença i Cala d’or. La fotografia que havia davall del titular resumeix fins on ha arribat aquesta degradació del Port.

                                                 "Elegancia del Port de Pollença?"


Comentaris

fralokus

Re: CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

fralokus | 30/04/2008, 16:01

Resumint

"Con hidros no hay paraiso"

Pepe

Re: CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

Pepe | 30/04/2008, 15:25

Respecte al tema de la base, el que varen donar suport i el que demanava Esquerra era la creació d'una comissió per estudiar el tema.
Crec que la situació actual és injustificable, igual que em fa por la destrucció d'aquest racó com diu Francisca.

La creació de la comissió obriria el debat.
Pens que la majoria de la gent el que voldria seria tenir accés al passeig i la platja deixant el lloc intacte.

De l'Associació res de res, la meva dona va donar les seves dades per apuntar-se i fins ara.

fralokus

Re: CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

fralokus | 30/04/2008, 15:15

Ja que Francisca ha recuperat aquest article, d'aquesta Associació mai més es va saber.

fralokus

Re: CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

fralokus | 30/04/2008, 15:08

Pepe, el que diu Francisca del aeròdrom militar (que no base), ho diu molta gent, una cosa és el que pensi "Esquerra" amb el suport d'Alternativa a Pollença i una altra el que pensi la gent, seria interessant obrir un debat.

L'altre dia parlant amb un capità pilot d'un dels avions apagafocs em va comentar que és natural que la gent es Pollença se trobi un poc humiliada, veient com els fills dels militars gaudeixen d'un lloc encantador, però si la instal·lació es tornés "civil" caldria assignar un perímetre de seguretat per a la zona dels "hidros", mes o menys com ara, és a dir que l'única cosa que aconseguiríem és que no vinguessin militars a estiuejar perquè de gaudir la zona res de res.

francisca

el paradís perdut, recuperem-lo

francisca | 30/04/2008, 14:38

me fa molta pena veure com el moll, el port de pollença ja no és el que era, s'ha de aturar ja!
-no més lletreros de colors i llum als comerços,
-no més música al carrer des dels bars i restaurants,
-no més pissarres i lletreros defora dels restaurants,
-no més tenderetes a la plaça i al passeig de davant la mar
-no més construccions sense control, No hi fiqueu més gent!!
-el moll està vell i brut i tots els canvis són a pitjor!!
S'ha perdut l'encant del moll, abans era un poblet encisador a on tothom estava bé i estic cansada de que la gent comenti que el moll ja no és el que era.
POLLENCINS!!!!TENIEM UN PARADÍS I SI NO ES CANVIA LA POLÍTICA DE L'AJUNTAMENT ¿QUÈ TENDRÀ DE ENCISADOR EL MOLL? RES, SERÀ UNA ZONA TURÍSTICA MÉS.
Respecta a la recuperació de la zona de la base militar, NO,NO,NO. No veieu que és la única part del moll que roman intacta i com un paradís!! si s'expropia només se conseguirà que es construeixi a tot arreu i que l'ajuntament s'ompli les butxaques.

Pepe

Benvinguda

Pepe | 11/09/2006, 23:08

La conclusió dels comentaris és clara, feia falta una nova Associació al Port, que esperam que sigui realment reivindicativa i que funcioni sense el control de cap partit
Joan Ramon Veterà

Platges

Joan Ramon Veterà | 09/09/2006, 20:08

L'Associació de Veins del Moll, es l'explotació de les platges. I res pus. Jo soc soci i vaig esser vocal i en soc testimoni.
Sufridor en Casa

Caiem en picat

Sufridor en Casa | 07/09/2006, 17:20

Si hi ha aquests adefesios al carrer és perque l'Ajuntament ho consent i promociona. L'amo del Dakota-Ohara-1919-Cal Pescador pareix que té Oli del Corpus per fer el que li doni la gana. Deu tenir res a veure amb el fet que es del PP?
Maria Enganxa

Re: CONTRA LA DEGRADACIÓ DEL PORT DE POLLENÇA.

Maria Enganxa | 07/09/2006, 17:15

Ben bé que hi hagi una nova Associació. L'Assosiació deveïns està fermada de per tot a l'Ajun tament. Ells mateixos varen reconèixer que amb el nou president "tindrien millor sintonia amb l'Ajuntament". Una associació d'aquestes és per reivindicar i fer poble, no per tenir bones sintonies o dedicar-se a explotar platges.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb