URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PRESSUPOST POLLENÇA 2006

Alternativa | 07 Setembre, 2006 17:58 | facebook.com twitter.com

Fa un parell de setmanes que a Alternativa EU-EV tenim el pressupost de 2006, i havíem pensat escriure una sèrie d’articles analitzant els comptes de l’Ajuntament de Pollença.

La polèmica que ha sorgit avui al Diario de Mallorca;“ El Ayuntamiento contraerá una nueva deuda de 3,44 millones”, ens ha sorprès per què els pressupost van ser aprovats en el ple del 1 de juny del 2006. Per què fins ara no ha sortit aquesta informació? Misteris de la premsa, o de la oposició amb representació institucional (PSOE i PSM).

Nosaltres hem tingut que fer el que pot fer qualsevol ciutadà per conèixer els pressupost de l’Ajuntament de Pollença, escriure primer una petició i després anar a Intervenció econòmica on ens han facilitat un resumen general dels pressuposts.

Evidentment el pressupost és un document essencial a qualsevol institució i és el que realment diferència als partits, com es gestionen i distribueixen els doblers públics. Per això pensam que aquesta informació ha d’estar a l’abast de tothom i que amb els mitjants actuals és totalment inconcebible que l’Ajuntament no pengi a la seva pàgina el presupost. Una mostra més de la manca de transparència i de voluntat de facilitar la participació ciutadana d’aquest Ajuntament . Per aquest gent la democràcia es redueix simplement és votar cada quatre anys.

Per demostrar que no és tan complicat pengem els pressupost de Pollença del 2006 (en document excel ingressos i despeses ), esperam vostres comentaris i participació, nosaltres anirem comentant les partides i també nostra idea de fer uns pressuposts participatius.

La polèmica deute són les entrades 91710 i 91711 dins ingressos, les comentarem més endavant.

Préstec piscina/llenaire/expropiacions1.910.264,51
Prèstec Sala Polivalent + centre dia1.536.177,75


Comentaris

observador

suport

observador | 07/09/2006, 21:31

Bona feina, salut i branca
Pepe

canviar

Pepe | 07/09/2006, 19:33

Mentides, mangarrufes, manca d'informació... Hem de canviar tot això i hem de començar per fer realment una democràcia participativa, equitativa i transparent.
Tomeu del Lloquet

uns i altres

Tomeu del Lloquet | 07/09/2006, 18:25

Alguns s'endeuten per fer de la seva legislatura la més vistosa, uns altres no fan la seva feina i fan silènci fins a l'hora de sortir a la foto, uns altres acusen de tirar pilotes fora un pic cada més...i la resta mos hem de menjar la mala gestió, el silènci i la desinformació.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb