URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

LA MENTIDA DE LES INVERSIONS DE MATAS.

Alternativa | 07 Setembre, 2006 20:12

HIPOTECATS PER MOLTES LEGISLATURES.

No insistirem, per què ja ho hem comentat i desenvolupat a rodes de premsa i articles, que la forma que en es va negociar el pacte entre UM i PP a Pollença va directament contra la idea de democràcia i que simple i planerament és un xantatge.

Però a més a més econòmicament és un engany.

- Com ja hem dit repetidament el Govern només aporta 600.000 euros al centre de dia que es pagaran fins 2016, la resta dels diners fins als 2,300.000 euros els posa l’ajuntament, i de moment han tingut que demanar un préstec.

- La situació econòmica de l’ajuntament és tan lamentable que s’ha d’endeutar ( 3,440.000 euros) per fer els pagaments bàsics com son les expropiacions pendents del PGOU o dotar de serveis a la urbanització de Llenaire . Hem de recordar que hi ha molts de llocs a Pollença que encara no tenen clavegueram i aquesta gent es dedica a projecta Auditoris !!!

- L’ Auditori no sabem encara quan s’acabarà de pagar, serà molt tard tenint en compte que quan el govern “només” donava tres milions s’acavaria de pagar al 2020.

- El negoci ruïnós de la residència i el centre del dia al Port de Pollença cedint gratuïtament el solar a una empresa privada acanvi d’una part dels serveis. El xollo del segle o el truc del “toco-mocho”. T’imagines que l’ajuntament et donés un solar gratuït a canvi de que le permetesis utilitzar un 40% del mateix?.





Comentaris

Tomeu del Lloquet

Tens molta raó.

Tomeu del Lloquet | 10/09/2006, 12:22

L'oposició no se si és que fa silenci, si la silencien o si és un poc de tot. I lo pitjor: el PSOE que de tant en quant surt dient que si uns "tiren pilotes fora", que si altres tiren "pilotes fora", però que no se fica amb res i deixa fer.D'aquesta manera supós que no pretenen tornar a governar...P.D: ja te trobavem a faltar Joan Ramon.
Joan Ramon veterà

Desinformació

Joan Ramon veterà | 09/09/2006, 19:55

L'historia de l'auditori, del centre de dia a Pollença i al Port, la residencia, els pressupostos municipals, etc... Son coses que estic segur que el manco mes de un 75 % dels ciutadans de Pollença desconeixen, i l'posició fa ben poc per divulgar-ho en llenguatge planer
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb