URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Font de Muntanya

Alternativa | 14 Setembre, 2006 14:23 | facebook.com twitter.com

La plataforma pro camins públics i oberts a Pollença ens ha enviat aquest comunicat de premsa per sortir al pas dels rumors de la seva participació als  actes vandàlics que s'han fet a La Font de Muntanya (Escorca)que enllaça amb la carretera vella de Lluc. És totalment surrealista acusar de atacar un espai públic precisament als que més fan per defensar-ho, pero ja sabem que és una tàctica molt freqüent a la dreta posar el cartell de destructors, fanàtics o vàndals a l’esquerra i als moviments associatius.

Una vegada més nostre suport a la plataforma pro camins públics i oberts que ja no només ha de fer una feinada per defensar els camins sinó que a més s’han de defensar d’aquestes injúries.

La plataforma aprofita el comunicat  per tornar denunciar el tancament del camí vell de Lluc al municipi de Pollença, on malgrat un decret de batlia del 25 de Maig un propietari no acata un ordre de batlia ( i això que és amic del qui va donar aquesta ordre o serà per això que no fa ni cas?)  i manté el pas per la carretera vella de Lluc tancat amb pany.

Aprofitam per publicar unes fotografies de la marxa reivindicativa del 7 de maig pel camí vell de Lluc.

La primera fotografia és de la Font, que la propietaria havia tancat i es va negar a obrir.

La segona és una fotografia de la lectura del manifest.

La tercera un cartell del Consell de Mallorca, on havien d'afegir al "camina per Mallorca", si pots.


 


Comunicat de la plataforma pro camins públics i oberts a Pollença

 

Tema: font de Muntanya (Escorca)

 

Tenint coneixement de que la Font de Muntanya, que enllaça amb la carretera vella de Lluc ha sofert alguns actes que calificables com a vandàlics, com puguin ser esbaldrecs provocats de pedres, tirar fems a aquesta font ... volem fer públic  el nostre rebuig total a aquests fets i  a mes confiem que les institucions competents en aquest camí, tan l’ajuntament d’Escorca , com el consell Insular de Mallorca i Govern Balear treballin per evitar aquests fets, a mes resultaria interessant dotar als Serveis de protecció de la naturalesa (Seprona) de la infrastructura adient per mirar d’evitar fets com aquests.

 

Així  col·laborarem en la mesura de les nostres possibilitats  i sempre denunciarem no només tancaments de camins públics de manera irregular, sinó també actes vandàlics que afectin tan camins públics com propietat privada.

 

Volem a mes sortir al pas a les persones que volen lligar la defensa dels camins públics amb actituds poc cíviques, el fet de que algunes persones no respectin el nostre entorn no pot justificar el apropiament indegut de camins de titularitat pública, així doncs també aprofitam per tornar denunciar el tancament del camí vell de Lluc al municipi de Pollença, on un propietari de una finca confrontant amb el camí i malgrat un decret de batlia del 25 de Maig no acata un ordre de batlia i manté el pas per la carretera vella de Lluc tancat amb pany.

 

Així doncs, nosaltres ens trobarem al devora dels que defensin una actitud cívica, i en contra tant d’aquells que actuen de manera poc respectuosa quan  s’apropien injustificadament de camins públics, com d’aquells que tenen una actitud poc respectuosa amb l’ús dels  nostres camins i amb les propietats privades que confronten aquests.

 

 

Plataforma por camins públics i oberts

 

Comentaris

Pepe

J.r. plus

Pepe | 14/09/2006, 18:46

Totalment d'acord Joan Ramón, un dia m'agradaria que et animasis a escriure un article (eurxella@yahoo.es), la teva experiència fa falta
Joan Ramon veterà

la capa d'ozó

Joan Ramon veterà | 14/09/2006, 18:31

No ens hem de menjar el coco, perque qualsevol anecdota la poden tergiversar per defensar abosos i actituts egoistas, Així, en poden a arribar a donar la culpa del forat de la capa d'ozó, o de la crcifixió de jesucrist. L'important es fer feina seriosament, rebutjar publicament les acusacions i no deixar-se provocar
Pepe

Tàctica

Pepe | 14/09/2006, 15:50

Evidentmentuna de les coses que cerca aquesta gent és provocar, d'aquesta manera després es col·locan a tots l'etiqueta de violents i els que són els que no compleixen les lleis semblan els bons de la película. Per això sempre s'ha d'evitar caure dins les provocacions i fer una feina seria i constant ( no és fàcil).
Animalista Convencido

Més del mateix

Animalista Convencido | 14/09/2006, 14:57

Una vegada li vaig comentar a Pepe, que era molt difícil contenir els radicalismes, però molt més quan la part beneficiada per les normatives o en aquest cas per la propietat actua amb “xuleria” i prepotència. Suposo que s'ignora qui ha estat, però si s'hagués respectat la Llei, ara mateix no estaríem lamentant aquests fets, o potser si per ser un fet aïllat que gens té a veure amb la situació
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb